Δήμος Καβάλας: Ορκίστηκαν τρεις δημοτικοί και έξι τοπικοί σύμβουλοι [φωτογραφίες]

Η ορκωμοσία των συμβούλων που λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, απουσίαζαν από την τελετή της 14ης Δεκεμβρίου τελέστηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μεγάλης Λέσχης

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου 2023, ενώπιον του Δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, η ορκωμοσία των Δημοτικών Συμβούλων, Στέλλας Αργυρίου, Γιάννη Εριφυλλίδη και Αναστασίας Ιωσηφίδου, καθώς και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Κορυφών, Συμεών Τσοτσόπουλου και των Τοπικών Συμβούλων Καβάλας, Χρήστου Ταχιρίδη και Ελένης-Χαράς (Νέλλης) Μουτσοκάπα, Κρηνίδων, Νίκου Παυλίδη, Ζυγού, Παναγιώτη Κουλακίδη, Φιλίππων, Αναστάσιου Νικολάου, οι οποίοι, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, απουσίαζαν από την τελετή ορκωμοσίας της 14ης Δεκεμβρίου.

Η ορκωμοσία τελέστηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της Μεγάλης Λέσχης, παρουσία μελών των παρατάξεων που εκπροσωπούν οι νεοεκλεγέντες Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και των συγγενικών τους προσώπων.

Θόδωρος Μουριάδης: Ο καθένας από το δικό του μετερίζι μπορεί να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης ανέφερε: «Θέλω να συγχαρώ όσους εξελέγησαν Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και εύχομαι από καρδιάς να ασκήσουν ευσυνείδητα τα καθήκοντα τους, επ’ ωφέλεια των πολιτών του Δήμου Καβάλας. Ο καθένας από το δικό του μετερίζι μπορεί να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, με τις απόψεις και τις γνώσεις που διαθέτει, και στην ανάπτυξη του Δήμου Καβάλας».

Ο επικεφαλής της παράταξης «Η Καβάλα Μπροστά» Γιάννης Εριφυλλίδης επισήμανε ότι «είμαστε μια εντελώς νέα παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Αυτό το νέο που φέραμε προεκλογικά, θα το παρουσιάσουμε και την πενταετία που έχουμε μπροστά μας. Θα σταθούμε στο πλευρό της διοίκησης σε όσες αποφάσεις μας βρίσκουν σύμφωνους και θα βρεθούμε απέναντι όταν θα διαπιστώσουμε ότι οι θέσεις της πλειοψηφίας δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Καβαλιωτών».

Από την πλευρά της η Επικεφαλής της Παράταξης «Ώρα Δημιουργίας» Αναστασία Ιωσηφίδου τόνισε «θα ασκήσω εποικοδομητική κριτική στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και θα στηρίξω όσα θέματα θα φέρει προς συζήτηση η διοίκηση του Δήμου. Σε όσα διαφωνώ, πάντα με τεκμηριωμένη άποψη, θα εκφράζω διαφορετική γνώμη, όπως έπραξα και την προηγούμενη περίοδο, με βάση τις θέσεις της παράταξής μας και τις νομικές μου γνώσεις».