Αλέξης Γούλας: Όλοι μας θέλουμε έναν καλύτερο Δήμο Καβάλας και θα δουλέψουμε σκληρά γι’ αυτό!

Δήλωση του νέου Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων-Πολεοδομίας-Περιβάλλοντος-Αστικής Ανάπτυξης & Βιώσιμης Κινητικότητας για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του

Το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Δεκεμβρίου 2023 ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης ανακοίνωσε και επίσημα το νέο διοικητικό σχήμα του Δήμου για την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο [διαβάστε αναλυτικά πατώντας εδώ].

Στη νέα «κυβέρνηση» Μουριάδη, ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Αλέξης Γούλας αναλαμβάνει από την 1η Ιανουαρίου 2024 άμισθος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος, Αστικής Ανάπτυξης & Βιώσιμης Κινητικότητας.

Ο κ. Γούλας, μετά την ανακοίνωση του ορισμού της στην παραπάνω θέση από τον Δήμαρχο Καβάλας, δήλωσε τα εξής:

«Κάθε κλήση για ανάληψη θέσης ευθύνης, έχει μεγάλο βάρος και αγωνία. Βάρος, γιατί κάποιοι άνθρωποι, δείχνουν την πίστη και την προσδοκία τους στο πρόσωπο σου, και αγωνία ότι το τέλος αυτής της διαδρομής, θα έχει αφήσει θετικό αποτύπωμα.

Μεγάλα λόγια δεν χρειάζονται. Μπορώ να δώσω μόνο μια υπόσχεση: ατέλειωτες ώρες δουλειάς, προσπάθειας και συνεργασίας με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι οι καλύτερες συνθήκες σε όλα τα επίπεδα για τους δημότες μας.

Όλοι μας θέλουμε ένα καλύτερο Δήμο Καβάλας και θα δουλέψουμε σκληρά γι’ αυτό.

Με την ελπίδα να πάνε όλα καλά, ευχαριστώ τον Δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη, για την εμπιστοσύνη του να με ορίσει Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων – Πολεοδομίας – Περιβάλλοντος – Αστικής Ανάπτυξης & Βιώσιμης Κινητικότητας».