Δήμος Παγγαίου: Επίσημη «εκκίνηση» της νέας αυτοδιοικητικής πεντεατίας [φωτογραφίες]

Πέντε Δήμαρχοι τίμησαν τον Φίλιππο Αναστασιάδη με την παρουσία τους στην τελετή ορκωμοσίας στο κατάμεστο αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης»

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο «Φρίξος Παπαχρηστίδης» στην Ελευθερούπολη ορκίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 30 Δεκεμβρίου 2023 η νέα Διοίκηση του Δήμου Παγγαίου με επικεφαλής τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο, Φίλιππο Αναστασιάδη.

Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ελευθερουπόλεως κ. Χρυσοστόμου, παλιοί και νέοι στον αυτοδιοικητικό στίβο σύμβουλοι της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης έδωσαν όρκο για καλή συνεργασία, με μοναδικό σκοπό την ευημερία και την ανάπτυξη του τόπου που θα υπηρετούν τα επόμενα πέντε χρόνια.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν, μεταξύ άλλων οι βουλευτές Καβάλας κ. κ. Παναγιωτόπουλος και Πασχαλίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. κ. Μαρκόπουλος, Ιωσηφίδης, Δαλακούρας, Ιγνατιάδης και Λυμπεράκης και πέντε Δήμαρχοι (Καβάλας, Νέστου, Δοξάτου, Παρανεστίου και Σουφλίου) στέλνοντας το μήνυμα μιας αυτοδιοίκησης των συνεργασιών και των συνεργιών.

Μετά την τελετή ορκωμοσίας ακολούθησε μια μικρή δεξίωση στην είσοδο του Δημαρχείου Παγγαίου, ενώ την τελετή συντόνισε η δημοσιογράφος, Νατάσα Θεοδοσίου.