Η «Καβάλα Μπροστά» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της [φωτογραφίες]

Μέλη και φίλοι της δημοτικής παράταξης συγκεντρώθηκαν στο «Μετά τις Δέκα» μαζί με τον επικεφαλής της Γιάννη Εριφυλλίδη που γιόρτασε και την ονομαστική του εορτή

Την Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2024, και ώρα 7.30 το απόγευμα, στο μπαρ «Μετά τις Δέκα», πραγματοποιήθηκε η εορταστική συνάντηση της δημοτικής παράταξης «Η Καβάλα Μπροστά». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα.

Η συνάντηση συνέπεσε με την ονομαστική εορτή του επικεφαλής της παράταξης, Γιάννη Εριφυλλίδη. Μέλη και στενοί φίλοι της παράταξης συγκεντρώθηκαν για να κόψουν τη βασιλόπιτα. Τυχερός της βραδιάς ο Γιώργος Βορίδης.

Ο Γιάννης Εριφυλλίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους παρευρισκόμενους και προανήγγειλε τη δημιουργία ομάδων εργασίας με στόχο την αποτελεσματικότερη λειτουργία της δημοτικής παράταξης, με το βλέμμα στραμμένο στις εκλογές του 2028, τη διοργάνωση εκδηλώσεων πολιτικού, κοινωνικού και πολιτιστικού χαρακτήρα, καθώς και τη διεύρυνση της παράταξης με την είσοδο νέων μελών, ορισμένα από τα οποία παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Βιβή Σοφιανού.