Η βουλευτής Καβάλας Αγγελική Δεληκάρη στον Δήμαρχο της Θάσου

Ο Λευτέρης Κυριακίδης την ενημέρωσε για τα ζητήματα που απασχολούν το νησί και ζήτησε την παρέμβαση και συνδρομή της για την επίλυση τους

Το νησί της Θάσου και τον δήμαρχο του νησιού Λευτέρη Κυριακή επισκέφτηκε την Τρίτη 21 Μαΐου η Βουλευτής Καβάλας Αγγελική Δεληκάρη.

Στην συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου, παρουσία του Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών Ιωάννη Γεωργίου, ο Δήμαρχος Θάσου ενημέρωσε αναλυτικά την κ. Δεληκάρη τόσο για τα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο Θάσου όσο και το νησί της Θάσου, ενώ ζητήθηκε η παρέμβαση και συνδρομή της για την επίλυση τους.

Επίσης, ο Δήμαρχος Θάσου υπογράμμισε την άριστη και αγαστή συνεργασία με την κ. Βουλευτή από την ανάληψη των καθηκόντων της και την ευχαρίστησε θερμά για το συνεχές ενδιαφέρον της για το νησί και τις παρεμβάσεις της προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών της.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την προσφορά από τον κ. Κυριακίδη στην κ. Δεληκάρη ενός αντίγραφου αρχαίου νομίσματος της Θάσου σε ανάμνηση της επισκέψεώς της.