Εκλογές στο ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: Νίκο Ανδρουλάκη «έβγαλε» η Καβάλα!

Ισχυρή επικράτηση του νυν προέδρου του Κινήματος στον νομό «δείχνουν» τα ανεπίσημα -αλλά τελικά- αποτελέσματα - Ποιοι ακολουθούν

Περίπου 3.500 άτομα ψήφισαν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024 σε όλο τον νομό Καβάλας για τον/την επόμενο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στο πλαίσιο των εσωκομματικών εκλογών, με το ποσοστό συμμετοχής να είναι αυξημένο σε σχέση με το 2021, όπως άλλωστε και σε όλη την Επικράτεια.

Οι κάλπες έκλεισαν στις 19:00 και ήδη έχουν «βγει» τα ανεπίσημα -αλλά τελικά- αποτελέσματα από τα εννιά [9] εκλογικά τμήματα στους τέσσερις [4] δήμους της Καβάλας, με τον νυν πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη να έχει σαφές προβάδισμα έναντι όλων των συνυποψηφίων του, σημειώνοντας μάλιστα σχεδόν… «νταμπλ σκορ» έναντι του δεύτερου, Χάρη Δούκα!

Αναλυτικά, οι ψήφοι που έλαβαν οι 6 υποψήφιοι πρόεδροι του Κινήματος στον νομό Καβάλας έχουν ως εξής [ ψήφισαν 3.444 ]:

  • Νίκος Ανδρουλάκης = 1.298 [ 37,75% ]
  • Χάρης Δούκας = 729 [ 21,21% ]
  • Άννα Διαμαντοπούλου = 709 [ 20,62% ]
  • Παύλος Γερουλάνος = 535 [ 15,55% ]
  • Μιχάλης Κατρίνης = 89 [ 2,5% ]
  • Νάντια Γιαννακοπούλου = 75 [ 2,29% ]