Ορκίστηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης ως υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

«Θα δώσουμε τέλος στην παθογένεια» δήλωσε προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο

Στο Προεδρικό Μέγαρο και παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα και του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων μελών της Κυβέρνησης.

Μετά τις εξελίξεις με τις δικογραφίες που σχημάτισε η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο Μαργαρίτης Σχοινάς αναλαμβάνει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στη θέση του Κώστα Τσιάρα, με υφυπουργό τον Μακάριο Λαζαρίδη στη θέση του Χρήστου Κέλλα, ενώ ο Ευάγγελος Τουρνάς ορκίστηκε υπουργός Πολιτικής Προστασίας στη θέση του Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Οι νέοι υπουργοί και ο υφυπουργός αποχώρησαν από το Προεδρικό Μέγαρο και κατευθύνθηκαν για τις τελετές παραλαβής-παράδοσης των Υπουργείων τους, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέμεινε στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου είχε μία σύντομη συζήτηση με τον Κωνσταντίνο Τασούλα.

«Θα δώσουμε τέλος στην παθογένεια», δήλωσε ο Μακάριος Λαζαρίδης προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώ συνομίλησε και με τον Πρωθυπουργό λίγο πριν την ορκωμοσία του.