Μια μοναδική βραδιά αγάπης από το Σύλλογο Φίλων της Παιδόπολης

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016, γιορτή του Αγίου Στυλιανού προστάτη των παιδιών, στο Δημοτικό κινηματογράφο OSCAR και ώρα 20:30, πραγματοποιήθηκε μια «fortissimo» Μουσική Βραδιά Αγάπης για τα παιδιά.

Ήταν μια μοναδική βραδιά που χαρακτηρίστηκε από τη συμμετοχή του εκρηκτικού και μοναδικού, διεθνούς εμβέλειας Ηλεκτρικού Κουαρτέτου Εγχόρδων «fortissimo» (Κέλυ Βασιλειάδου βιόλα, Μαρία Εκλεκτού βιολί, Μαρία Μητριζάκη βιολί και Σύλβια Σουπίλα βιολοντσέλο), που ήρθε αφιλοκερδώς από τη Θεσσαλονίκη, αποκλειστικά για την ενίσχυση του εθελοντικού έργου του Συλλόγου.

Ο αρμονικός συνδυασμός με τη Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Καβάλας, υπό τη Διεύθυνση της εκπαιδευτικού Κωνσταντίας Κύπρου, έδωσε ένα εορταστικό αλλά και συμβολικό χαρακτήρα στη επετειακή βραδιά που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά. Τα μέλη και οι φίλοι του Σωματείου «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας», αλλά και πολλοί πολίτες που για πρώτη φορά παραβρέθηκαν στην καθιερωμένη Φθινοπωρινή Μουσική Βραδιά Αγάπης, γέμισαν ασφυκτικά τον ΟΣΚΑΡ.

Επιπλέον τίμησαν με τη συμμετοχή τους την εκδήλωση ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικών Θεμάτων Κορίνα Χιώτη – Πρασά, o πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Γιώργος Γραμμένος, το αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ του ΚΚΠΠ ΑΜ-Θ Άρτεμις Βελικοπούλου η πρώην πρόεδρος του ΚΚΠΠ ΑΜ-Θ Μαρίνα Φιλιππίδου και ο πρώην Αντιπρόεδρος Γιώργος Φιλιππίδης.

Ο στόχος επιτεύχθηκε, το ΟΣΚΑΡ γέμισε από ανθρώπους που τόσα χρόνια στηρίζουν το Σωματείο, συμμετέχουν και βοηθούν με οποιοδήποτε τρόπο μπορούν τα παιδιά και το προσωπικό της Παιδόπολης.

«Όλους εσάς θέλαμε στην επέτειο των 5 χρόνων προσφοράς του Σωματείου, να σας ευχαριστήσουμε! Μόνο μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε και να φτάσουμε κάποια στιγμή στο στόχο μας: Κάθε παιδί να μεγαλώνει σε ένα προστατευμένο και ασφαλές οικογενειακό περιβάλλον», όπως αναφέρουν τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, ο πρόεδρος του Σωματείου ενημέρωσε για τους στόχους, την μεγάλη προσφορά των συμπολιτών μας, τις δράσεις που γίνανε στο τρέχον έτος, αλλά και για τη Δημιουργία Ταμείου (που αποτέλεσε τον απώτερο σκοπό της εκδήλωσης), για τη στήριξη των ενήλικων παιδιών στα πρώτα τους βήματά, στη μετάβαση από την Κρατική – Ιδρυματική φροντίδα σε επίπεδο Κοινωνίας.

Ο Σαράντης Μιντζιρίκης χρωμάτισε αρμονικά την βραδιά, ενώ πλήρης ήταν και η ηχητική κάλυψη από τον Βασίλη Αναστασιάδη και όπως πάντα στο τομέα της επικοινωνίας ήταν η γραφίστρια και διαφημίστρια Θώμη Αγγέλου μέλος του ΔΣ.

Στο τέλος της Μουσικής Βραδιάς Αγάπης, το Σωματείο επ΄ ευκαιρία της 5ετίας προσέφερε κόκκινο κρασί και χυμούς Χορηγία του Μάκη Χαϊδαρίδη του καφέ «Chocolat», τα συνοδευτικά αρτοποιήματα ήταν Χορηγία των Θωμά Χατζούλη αρτοποιία «IL FORNO» και της Ομόρρυθμης Εταιρείας Π. Αλεξίου – Σ. Ξανθόπουλος αρτοποιία «ΣΤΑΧΥ», για όλους τους παρευρισκόμενους.

Όλοι συμμετείχαν εθελοντικά και με πολύ Αγάπη για τα παιδιά του Παραρτήματος Προστασίας Παιδιού Καβάλας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, ευχαριστεί από καρδιάς, όλους τους συμμετέχοντες, ιδιαίτερα τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Καβάλας Ιωάννη Κακάρα που αγκάλιασε και στήριξε την όλη προσπάθειά μας, τους χορηγούς και τους συντελεστές της ιδιαίτερα πετυχημένης Μουσικής Βραδιάς Αγάπης, όπως και τους επιχειρηματίες Χορηγούς: τον Κωνσταντίνο Χατζηγιαννάκη κοσμηματοπωλείο «Constantinos», το «ΙΜΑΡΕΤ», το Χρήστο Μπανιώτη ορθοπεδικά – ιατρικά είδη «ίασις», τον Αντώνη Αντωνίου «SIMOLIVE» εκλεκτές ελιές & παντοελαιοπωλείο «Ελιά – Ελιά», το Χρήστο Καφετζή «Ανελκυστήρες», τον Κωνσταντίνο Πλασάτη «Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας».

Για τις δράσεις και το έργο του Σωματείου μπορείτε να ενημερώνεστε από εδώ και από το facebook «Φίλοι Παιδόπολης».