Μουσική βραδιά για την ενίσχυση της Παιδόπολης

Το Σωματείο Φίλων του Ιδρύματος διοργάνωσε συναυλία στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Oscar με το Ηλεκτρικό Κουαρτέτο Εγχόρδων Fortissimo

Με αφορμή τη συμπλήρωση 5 χρόνων παρουσίας και εθελοντικής προσφοράς,  το Σωματείο Φίλων Παιδόπολης «Άγιος Γεώργιος» Καβάλας διοργάνωσε το βράδυ του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου 2016 μουσική βραδιά με σκοπό την ενίσχυση του εθελοντικού του έργου και την κάλυψη, στο μέγιστο δυνατό βαθμό, των αναγκών των παιδιών που διαμένουν στην Παιδόπολη.

Το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Oscar γέμισε ασφυκτικά από φίλους της Παιδόπολης αλλά και της μουσικής. Στις πρώτες σειρές των επισήμων, η Αντιδήμαρχος Κορίνα Χιώτη-Πρασά και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Γιώργος Γραμμένος

Στο πλαίσιο της μουσικής αυτής βραδιάς, οι Fortissimo, ένα γυναικείο Ηλεκτρικό Κουαρτέτο Εγχόρδων, προσέφεραν ένα υπέροχο μουσικό θέαμα, με διασκευές τόσο κλασσικής όσο και μοντέρνας μουσικής.

Μαθήτριες-μέλη της Χορωδίας του Μουσικού Σχολείου Καβάλας επί σκηνής του Oscar

Τα μέλη των Fortissimo, η Κέλλυ Βασιλειάδου (βιολί), η Μαρία Εκλεκτού (βιολί – μεγαλωμένη στην Καβάλα), η Μαρία Μητριτζάκη (βιολί) και  η Σύλβια Σουπίλα (βιόλα), όλες τους μέλη Συμφωνικών Ορχηστρών στην Θεσσαλονίκη, ενθουσίασαν το κοινό που κατέκλυσε το Δημοτικό Κινηματοθέατρο Oscar, το οποίο και τις αντάμειψε με θερμό  χειροκρότημα.

Η εκπαιδευτικός Κωνσταντία Κύπρου με μερικά από τα κορίτσια της Χορωδία του Μουσικού Σχολείου Καβάλας

Το δεύτερο μέρος της μουσικής βραδιάς  περιείχε και μια έκπληξη, με τη συμμετοχή 25 μαθητριών του Μουσικού Σχολείου Καβάλας –μέλη της Χορωδίας του– οι οποίες υπό τη διεύθυνση της εκπαιδευτικού Κωνσταντίας Κύπρου συνόδεψαν  με τη φωνή τους το Κουαρτέτο.