Παρουσιάστηκε το 4ο βιβλίο του Λευτέρη Χαψιάδη

25 διηγήματα εμπνευσμένα από ισάριθμα μεγάλα τραγούδια στο τελευταίο πόνημα του συγγραφέα με τίτλο «Κάθε τραγούδι και καημός»

Η Λέσχη Ποντίων Ν. Καβάλας και οι εκδόσεις Χειρόγραφο διοργάνωσαν εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου «Κάθε τραγούδι και καημός» του στιχουργού-συγγραφέα Λευτέρη Χαψιάδη, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο «Ωκεανίς».

Μετά από τα τρία προηγούμενα, «Η ζωή μου τραγούδι», «Ένας αλήτης άγγελος» και «13 συν ένα γιατί», ο γνωστός στιχουργός Λευτέρης Χαψιάδης εξέδωσε το τέταρτο πόνημά του «Κάθε τραγούδι και καημός». Ένα βιβλίο που αποτελείται από 25 διηγήματα, εμπνευσμένα από 25 γνωστά τραγούδια, μεταξύ των οποίων και ένα δικό του, το «Μία είναι η ουσία». Αρκετά από τα 25 τραγούδια είναι γραμμένα πάνω σε στίχους του Λευτέρη Παπαδόπουλου, για τον οποίον ο γνωστός και αγαπημένος σε πολλούς καβαλιώτες στιχουργός δεν έκρυψε ποτέ τον θαυμασμό του.

Για το βιβλίο και τον συγγραφέα μίλησαν με θερμά λόγια ο καθηγητής Νευροχειρουργικής του ΑΠΘ Παναγιώτης Σελβιαρίδης, ο πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας Ξενοφών Κροκίδης, ο πρώην Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας Γεώργιος Χεριστανίδης, ο πρώην Εκπαιδευτικός και πρώην αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Καβάλας Νίκος Κούτρας, ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παναγιωτίδης και ο εκδότης και επιχειρηματίας Θεόδωρος Γεωργιάδης.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Μπάμπης Παναγιωτίδης, ο οποίος με την ιδιότητα του υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων της Λέσχης Ποντίων Καβάλας οδήγησε τον Λευτέρη Χαψιάδη μια μέρα πριν την εκδήλωση στο χώρο της Λέσχης, εκεί όπου πέρασε πολύ συγκινητικές στιγμές, απολαμβάνοντας τους μικρούς πόντιους χορευτές, αλλά και μεγάλη του επιτυχία να αποδίδεται από τη λύρα δεξιοτέχνη μουσικού.