«Στην αναζήτηση του Θαυμαστού» του Μιχάλη Αγγελίδη στην κεντρική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας

Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Μαρτίου στις 21:00 στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου

Η Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας (ΔΗΠΕΘΕΚ), παρουσιάζει το Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Μαρτίου στις 21:00 στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου την παράσταση «Στην αναζήτηση του Θαυμαστού» σε σύλληψη/σκηνοθεσία/ επιμέλεια σκηνικού χώρου Μιχάλη Αγγελίδη.

Με αφορμή την εν λόγω παράσταση, ο πρόεδρος, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 1 Μαρτίου στις 12:30 από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Φανταστείτε ένα καινούργιο, ιδιότυπο στρατόπεδο. Ένα στρατόπεδο διαφορετικής φύσης και σκοπού, αφιερωμένο στην αναζήτηση του θαυμαστού.

Τα μέλη του στρατοπέδου, με αφορμή την διαδικασία της αναζήτησης αυτής, εμπλέκονται σε μια σειρά δράσεων που εμπεριέχουν και απαιτούν ταυτόχρονα συγκέντρωση, σωματική εργασία, πνευματική εγρήγορση και έντονη συναισθηματική διάδραση. Η αλληλουχία των παραπάνω δράσεων, ανεπτυγμένη σε τρεις θεματικές, συνθέτει τον καμβά του σκηνικού γεγονότος.

Η παράσταση επιχειρεί να αποδώσει την εικόνα μιας ποιητικής ετεροτοπίας, ενός σκηνικού καταφυγίου του θαυμαστού με αφορμή την όψη του νέου αυτού στρατοπέδου.

Info

Στην αναζήτηση του Θαυμαστού
Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου
Σάββατο 4 και Κυριακή 5 Μαρτίου στις 21:00
Σύλληψη/σκηνοθεσία/επιμέλεια σκηνικού χώρου: Μιχάλης Αγγελίδης
Ensemble: Γεωργία Βιολιτζή, Κατερίνα Ηλιάδου, Κατερίνα Μαραγκού, Άγης Νικολής, Γεωργία Πέτσου, Μίνος Ρακιτζής, Κατερίνα Συμεωνίδου, Νατάσα Σταύρακα

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 10 ευρώ, φοιτητικό, ανέργων και μαθητών 7 ευρώ.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 1 Μαρτίου, 11:00-14:00 και 18:00-20:00 στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου (τηλ. ταμείου 2510 834777, διεύθυνση Αβέρωφ 13, Καβάλα).
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας 2510 220876-7 κατά τις ώρες γραφείου.