«Εκλάπη το Κλειδί του Σολ» στον ΣΦΓΤ Καβάλας

Μια παιδική μουσική παράσταση για μικρούς, αλλά και για μεγάλους το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 18:00 και την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 12:00 και στις 18:00 στο θεατράκι του Συνδέσμου

Στην προσπάθειά του να προσφέρει και στους μικρούς φίλους του το Μουσικό Τμήμα του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας φιλοξενεί την Παιδική Μουσική Παράσταση «Εκλάπη το Κλειδί του Σολ» το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 ώρα 18:00 και την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 ώρα 12:00 και ώρα 18:00.

Μετά από έναν επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων στο Ίδρυμα Θεοχαράκη στην Αθήνα, το «Εκλάπη το Κλειδί του Σολ» φιλοξενείται στη Στέγη του Συνδέσμου με τις τρεις παραστάσεις που αναφέρονται παραπάνω.

Η Έμιλυ και οι ΠαιζωΓράφει παρουσιάζουν ένα κωμικό κονσέρτο για ένα μεγάλο πιάνο με ουρά και ορχήστρα κάποιους ασυνήθιστα-συνηθισμένους χαρακτήρες! Ένα μουσικό θρίλερ που ξετυλίγεται στην περιοχή του Πενταγράμμου και αφήνει άφωνους μικρούς και μεγάλους!

Το κείμενο έγραψε η Αιμιλία Βασιλακάκη, βραβευμένη από τα Κρατικά Θεατρικά Βραβεία του 2014 για το έργο της «Πριγκιπική Γυμναστική», υπεύθυνη και για το λιμπρέτο των «Καρμενσίτας», που έγραψε για την παιδική σκηνή της Λυρικής Σκηνής.

Οι πρωτότυπες μελωδίες και τα τραγούδια φέρουν την υπογραφή του Νικόλα Σαλίγκαρου. Στο πιάνο παίζει μουσικές και ερμηνεύει πολλούς διάσημους συνθέτες ο Κώστας Κακούρης, ενώ στη σκηνή αυτοσχεδιάζουν οργανωμένα η Έλενα Λαρίου και η Αιμιλία Βασιλακάκη.

Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ και προπώληση 8 ευρώ στο τηλ. 6973 308232.

Η παράσταση είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα παιδιά κάτι που όντας μακριά από το Κέντρο τόσο στερούνται!