Η τελευταία «φουρνιά» της Νινευί πριν την… παράταση (φωτογραφίες)

Με «γεμάτο» το θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου και «υψηλές» παρουσίες η τελευταία από τις τέσσερις πρώτες παραστάσεις του έργου των Αντώνη και Κωνσταντίνου Κούφαλη

Με ένα ακόμα sold out «έκλεισε» την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017 ο πρώτος κύκλος παραστάσεων για «Το ψωμί της Νινευί», την παράσταση του έργου των Αντώνη και Κωνσταντίνου Κούφαλη σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά. Στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου δεν περίσσευε ούτε μία θέση με το γυναικείο κοινό να «νικά» κατά… κράτος το ανδρικό, ένεκα ίσως και του Ποδοσφαίρου!

Η παράσταση της Κυριακής ήταν η τελευταία από τις τέσσερις που είχαν αρχικά προγραμματιστεί. Όπως είναι γνωστό, έχει ήδη δοθεί παράταση, με τρεις νέες ημερομηνίες να έχουν οριστεί για την Παρασκευή 24, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 (διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ), με τον πρωταγωνιστή Σταύρο Ζαλμά να το ανακοινώνει περιχαρής με το πέρας της ερμηνείας του, ευχαριστώντας παράλληλα το κοινό της Καβάλας για «την πέρα από κάθε προσδοκία θερμή υποδοχή».

Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν ο βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Εμμανουηλίδης, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού ΑΜ-Θ Κώστας Αντωνιάδης, η δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημοσθένης Τουλκίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος ΑΜ-Θ Αλέξανδρος Ιωσηφίδης και, φυσικά, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Πέτρος Πετρόπουλος.

Δημοσθένης Τουλκίδης, Πέτρος Πετρόπουλος, Λήδα Πρωτοψάλτη, Σταύρος Ζαλμάς (φωτό: Γιάννης Γκουζίδης)
Σταύρος Ζαλμάς, Δήμητρα Τσανάκα, Πέτρος Πετρόπουλος (φωτό: Γιάννης Γκουζίδης)
Δήμητρα Τσανάκα και Λήδα Πρωτοψάλτη (φωτό: Γιάννης Γκουζίδης)