Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας φέρνει το Broadway στο Αντιγόνη Βαλάκου (φωτογραφίες)

Η Young Power Orchestra παρουσιάζει ένα μοναδικό μουσικό show με γνωστά κινηματογραφικά (και μη) κομμάτια των δημοφιλέστερων μιούζικαλ το Σάββατο και την Κυριακή 1 και 2 Απριλίου στις 20:00 στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου με ελεύθερη είσοδο

Το Σάββατο και την Κυριακή 1 και 2 Απριλίου στις 20:00 στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου με ελεύθερη είσοδο, θα απολαύσουμε την Young Power Orchestra (την Ορχήστρα Συμφωνικού Ροκ του ΔΩΚ) σε ένα μοναδικό και φαντασμαγορικό πρόγραμμα με τίτλο “Broadway Musicals Tour” που αποτελεί γεγονός για την πόλη και θα συζητηθεί πολύ!

Το ρεπερτόριο κάθε βραδιάς περιλαμβάνει μία επιλογή από τα πιο γνωστά τραγούδια των δημοφιλέστερων μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ-The Phantom of the Opera, Annie, Fiddler on the Roof, Evita, Chorus Line, Mamma Mia, Jesus Christ Superstar, Grease, Cats, Les Miserablesσε ενορχήστρωση και διεύθυνση του καθηγητή κρουστών του Ωδείου Christopher Baka.

Συμμετέχουν μαθητές των τάξεων Μονωδίας και Φωνητικής του ΔΩΚ (διδασκαλία: Σιρανούς Τσαλικιάν και Σύλβια Γκότσεβα), ενώ φιλική συμμετοχή έχουν οι καθηγήτριες Σύλβια Γκότσεβα και Σεβαστή Μωυσίδου, καθώς επίσης οι Γιάννης Ανατολίτης και Κωνσταντίνος Νάνος. Την εκδήλωση παρουσιάζει ο καλλιταχνικός διευθυντής του ΔΩΚ Γεώργιος-Ιούλιος Παπαδόπουλος.

Το KAVALA POST βρέθηκε στην πρόβα τζενεράλε που έγινε το βράδυ της Τετάρτης 29 Μαρτίου 2017 στην αίθουσα Γ.Α.Παπαϊωάννου και μεταφέρει φωτογραφικά την αίσθηση των όσων θα παρακολουθήσουν όσοι βρεθούν το Σαββατοκύριακο στο Αντιγόνη Βαλάκου.