Μαθητής του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας και πάλι στην κορυφή!

Νέα διεθνής διάκριση για τον μαθητή του Φώτη Κουτσοθόδωρου Φίλιππο Μανωλούδη σε Διεθνές Φεστιβάλ στο Βελιγράδι

Μία νέα διάκριση μαθητή του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας έρχεται να δώσει ιδιαίτερη χαρά στην Οικογένεια του ΔΩΚ και να κάνει περήφανους όλους τους Καβαλιώτες! Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος Μανωλούδης, αριστούχος μαθητής κιθάρας του καθηγητή Φώτη Κουτσοθόδωρου, κέρδισε το 1ο Βραβείο (4η Κατηγορία έως 17 ετών) στον Διαγωνισμό του 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κιθάρας Βελιγραδίου (International Guitar Festival), που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Σερβίας το διάστημα 20-25 Μαρτίου 2017.

Το Φεστιβάλ αυτό έχει καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως, με περισσότερους από 150 συμμετέχοντες που προέρχονται από 20 χώρες. Εκτός του διαγωνιστικού σκέλους και των παράλληλων δράσεων, διάσημοι σολίστ και προσωπικότητες διεθνούς κύρους από τον κόσμο της κλασικής μουσικής, του τάνγκο, του φλαμένκο, των μπλουζ, της ροκ και της σύγχρονης μουσικής δημιουργίας, προσέφεραν μία πολύ γοητευτική επιλογή στο κοινό που παρακολούθησε τη διοργάνωση.

Η διοίκηση του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας σημειώνει σε ανακοίνωσή της: «Θερμά συγχαρητήρια στον μαθητή μας, στους γονείς και στον καθηγητή του για την επιτυχία αυτήν. Ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, με την ελπίδα ότι η πορεία και η πρόοδός του θα προσφέρουν ισχυρό κίνητρο σε όλη την Οικογένεια του Δημοτικού Ωδείου – και όχι μόνον».