8+1 memes με την ανορθόγραφη επιγραφή της UNESCO για ακόμη μεγαλύτερη προβολή των Φιλίππων

Πάμε Viral για να φτάσει η διάκριση της UNESCO στα πέρατα της Γης...

Εντάξει, λάθη σαν κι αυτό δεν γίνονται κάθε μέρα. Τουλάχιστον όχι σε δημόσια θέα, με όλα τα «φλας» στραμμένα επάνω τους… Τρεις λέξεις όλες κι όλες… και η μία… λάθος! You had one job… Λογικό και εύλογο ήταν να «πάρουν φωτιά» τα πληκτρολόγια. Και βέβαια, το KAVALA POST έβαλε λίγο το «χεράκι» του στην viralοποίηση της ανορθόγραφης επιγραφής των Φιλίππων. Όλα ξεκίνησαν με αυτό το meme:

Ακολούθησαν κι άλλα και θα μπορούσαν κι άλλα τόσα… τέτοια «έμπνευση» δεν έρχεται κάθε μέρα. Και μάλιστα, «στο πιάτο». Και κανονικά, κάπου εδώ θα το ξεχνούσαμε το όλο θέμα, όχι τίποτε, για να μην μας πουν κάποιοι και εμμονικούς. Αλλά νά που ήρθε η επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού (διαβάστε την εδώ) που χαρακτήρισε όχι μόνον θεμιτό αλλά και… επιθυμητό τον «θόρυβο» γύρω από την ανορθόγραφη επιγραφή!

Έτσι, θέλοντας κι εμείς να συμβάλλουμε όσο μπορούμε στην ακόμη μεγαλύτερη προβολή των Φιλίππων ως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, σας παρουσιάζουμε εδώ μαζεμένα οκτώ (συν ένα) memes. Εμπνευσμένα ή μη, στην κρίση σας…