Το Φεστιβάλ Φιλίππων σε χρειάζεται! Διάβασε πώς μπορείς κι εσύ να γίνεις εθελοντής…

«Άνοιξε» η διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων συμμετοχής στην 60η διοργάνωση

Η διοργάνωση του επετειακού, 60ού Φεστιβάλ Φιλίππων συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Οι περισσότερες παραστάσεις που θα παρουσιαστούν στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων έχουν ήδη «κλείσει», ενώ παράλληλα σχεδιάζεται τόσο το «κομμάτι» των παραστάσεων (μουσική, χορός, θέατρο) που θα δούμε στην Καβάλα όσο και το θεατρικό camp που θα πραγματοποιηθεί στις Κρηνίδες.

Όπως όλες τις τελευταίες χρονιές, έτσι και φέτος από το Φεστιβάλ δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εθελοντές που έχουν να παίξουν έναν σημαντικό, επικουρικό ρόλο στην επιτυχία της διοργάνωσης. Από την Τρίτη 18 Απριλίου 2017 έχουν «ανοίξει» οι αιτήσεις και μπορεί όποιος επιθυμεί να βοηθήσει να συμπληρώνει την αντίστοιχη αίτηση ηλεκτρονικά.

Η αίτηση συμμετοχής εθελοντών εδώ

 

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση της διοργάνωσης: «Ο εθελοντισμός αποτελεί σημαντικό κομμάτι κάθε διοργάνωσης με μεγάλη απήχηση όπως το Φεστιβάλ Φιλίππων. Οι εθελοντές εκτός από την πολύτιμη εμπειρία που αποκτούν με τη ενεργό συμμετοχή τους στην υλοποίηση του Φεστιβάλ απολαμβάνουν και ορισμένων προνομίων. Βασική προϋπόθεση για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή ως εθελοντής είναι η διάθεση και η επιθυμία για προσφορά. Το 60o Φεστιβάλ Φιλίππων βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας. Ο κάθε δημότης μπορεί να συμβάλλει στην επιτυχία της φετινής διοργάνωσης και να γίνει ενεργό μέλος της δημιουργικής ομάδας του Φεστιβάλ».