Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησαν οι μαθητές του 4ου Γυμνασίου Καβάλας με το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας (φωτογραφίες)

Η παράσταση θα ανέβει και στη σκηνή του Αντιγόνη Βαλάκου την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 στις 20:00 στο πλαίσιο της 2ης Γιορτής Μαθητικού Θεάτρου

Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 η θεατρική ομάδα του 4ου Γυμνασίου Καβάλας παρουσίασε στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας «Γεώργιος Παυλίδης» το Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας του Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

Υπέροχες ερμηνείες από τους μαθητές-ηθοποιούς που εργάστηκαν επί πολλούς μήνες σκληρά για το εκπληκτικό αποτέλεσμα, φυσικά μαζί με τους καθηγητές τους. Ιδιαίτερα σημαντική η συμβολή του Γιάννη Κουκιά στη σκηνοθεσία, όπως και των εκπαιδευτικών Κατερίνας Θεράπογλου, Ελένης Αλιατάκη και Μαρίας Στυλιανού.

Και τις δύο βραδιές η αίθουσα του αμφιθεάτρου ήταν κατάμεστη από κόσμο, ενώ το έργο θα πάρει μέρος στον 2ο Διαγωνισμό Μαθητικού Θεάτρου που ανοίγει τις πύλες του τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2017 στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

Όσοι θέλουν να το δουν δεν έχουν παρά να βρεθούν στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 στις 20:00, ενώ αναλυτικά τους συντελεστές και την υπόθεση του έργου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα δουν εδώ.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την παράσταση.