2η Γιορτή Μαθητικού Θεάτρου: Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας συγχαίρει το 5ο Γενικό Λύκειο-Εκδήλωση για όλα τα συμμετέχοντα σχολεία

Την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 στις 21:00 στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας θα απονέμει τιμητικά διπλώματα στις θεατρικές ομάδες όλων των σχολείων, γυμνασίων και λυκείων, που συμμετείχαν στη δράση

Η διοίκηση του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας απέδωσε και δημόσια τα εύσημα στους μαθητές του 5ου Γενικού Λυκείου Καβάλας οι οποίοι με την παράσταση «Οι 12 ένορκοι» του Ρέτζιναλντ Ρόουζ διακρίθηκαν στο διαγωνιστικό μέρος της 2ης Γιορτής Μαθητικού Θεάτρου (διαβάστε λεπτομέρειες για τη διάκριση του σχολείου εδώ).

Ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Πέτρος Πετρόπουλος με ανακοίνωσή του συγχαίρει εκ μέρους όλου του ΔΗΠΕΘΕ τόσο το 5ο Λύκειο, τους μαθητές και τους καθηγητές που συνέβαλαν στην παράσταση, όσο και τα υπόλοιπα σχολεία που έλαβαν μέρος στη 2η Γιορτή Μαθητικού Θεάτρου.

Διαβάστε παρακάτω τη συγχαρητήρια ανακοίνωση του κ. Πετρόπουλου.

Με την ιδιότητα του προέδρου του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές της παράστασης, μαθητές και εκπαιδευτικούς, «Οι 12 ένορκοι» του Ρέτζιναλντ Ρόουζ του 5ου ΓΕΛ Καβάλας που εξελέγη η καλύτερη παράσταση στη 2η Γιορτή Μαθητικού Θεάτρου 2017, γυμνασίων και λυκείων του νομού μας που διοργάνωσε το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και συμμετείχε στη Θεατρική Άνοιξη Εφήβων στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, στις 3 και 4 Μαΐου.

Όλοι εμείς αισθανόμαστε υπερήφανοι όχι μόνο για τη σπουδαιότητα της δουλειάς που παρουσίασαν αλλά κυρίως για το ήθος τους, την ταπεινότητα και την σεμνότητα που έδειξαν.

Πολλά συγχαρητήρια και σε όλες τις θεατρικές ομάδες, γυμνασίων και λυκείων του νομού Καβάλας που έλαβαν μέρος στη 2η Γιορτή Μαθητικού Θεάτρου 2017 του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας.

Σας ευχαριστούμε από βάθος καρδιάς.

Απονομή τιμητικών διπλωμάτων σε όλα τα σχολεία

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας θα τιμήσει έμπρακτα όλες τις θεατρικές ομάδες των σχολείων, γυμνασίων και λυκείων, που συμμετείχαν στη 2η Γιορτή Μαθητικού Θεάτρου με μια εκδήλωση απονομής τιμητικών διπλωμάτων η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 στις 21:00 στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, ενώ θα προηγηθεί μια ώρα πριν η παράσταση του  6ου Γενικού Λυκείου Καβάλας «Αγαπητέ Θεέ».