Εκδηλώσεις προς τιμή του Αποστόλου Παύλου: Γέμισε μουσικές το κέντρο της Καβάλας (φωτογραφίες)

Μαθητές Μουσικών Σχολείων από όλη την Ελλάδα ανέβηκαν στις «σκηνές» των πλατειών της πόλης και της παραλίας και πλημμύρισαν με παραδοσιακούς ήχους τον ουρανό της Καβάλας «παραμερίζοντας» τον άστατο καιρό

Με τις συναυλίες των Μουσικών Σχολείων στο ιστορικό εμπορικό κέντρο της Καβάλας συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις για τον Απόστολο των Εθνών Παύλο το πρωί και το μεσημέρι της Δευτέρας 8 Μαΐου 2017.

Συγκεκριμένα, στην πλατεία Ελευθερίας φιλοξενήθηκε το Μουσικό Σχολείο Άρτας, το Μουσικό Σχολείο Βόλου, το Μουσικό Σχολείο Δράμας και το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαΐδας και στην πλατεία Καπνεργάτη έπαιξαν το Μουσικό Σχολείο Ιωαννίνων, το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών, το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης και το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας.

Επίσης, στη «σκηνή» του Δημοτικού Κήπου ανέβηκε το Μουσικό Σχολείο Ζακύνθου, το Μουσικό Σχολείο Σερρών και το Μουσικό Σχολείο Κατερίνης, ενώ στην παραλία (προτομή Κανάρη) φιλοξενήθηκε το Μουσικό Σχολείο Τρικάλων, το Μουσικό Σχολείο Αγρινίου και το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

Η σύντομη βροχή… πτόησε μόνο όσους βρίσκονταν στον Δημοτικό Κήπο, ενώ στην πλατεία Ελευθερίας οι συναυλίες συνεχίστηκαν μέχρι τις 14:30 γοητεύοντας με τους παραδοσιακούς ήχους και τα όργανα τους περαστικούς και όσους κάθισαν να παρακολουθήσουν τους μαθητές των σχολείων που άφησαν τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Να σημειωθεί ότι οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται το πρωί της Τρίτης 9 Μαΐου 2017 στις 10:30 στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας με τη τελετή βράβευσης των μαθητών των Μουσικών Σχολείων που φιλοξενήθηκαν στην Καβάλα.