Καλοκαιρινή συναυλία από τα Μουσικά Σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας

Το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 στις 21:00 στο πάρκο Φαλήρου το ΔΩΚ αποχαιρετάει άλλη μια επιτυχημένη και δημιουργική χρονιά

Το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 στις 9 το βράδυ στο Πάρκο Φαλήρου, το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας παρουσιάζει την καθιερωμένη Καλοκαιρινή Συναυλία των Μουσικών Συνόλων του με ένα πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες και όλες τις μουσικές προτιμήσεις.

Συγκεκριμένα, θα εμφανιστούν τα εξής σχήματα: Σύνολο Κρουστών (διεύθυνση: Κρίστοφερ Μπάκα), Ορχήστρα Δωματίου (διεύθυνση: Χρήστος Κόζαλης), Ακορντεονάτα (διεύθυνση: Παύλος Ξανθόπουλος), “Young Power Orchestra” (διεύθυνση: Christopher Baka), Εργαστήρι Ροκ (διεύθυνση: Ευριπίδης Ταρασίδης), και η βραδιά θα κλείσει με την Ορχήστρα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής (διεύθυνση: Μανώλης Παργεντάκης) και τις Χορωδιες του ΔΩΚ (διεύθυνση: Κατερίνα Κοψαχείλη).

Με αυτόν τον τρόπο το Ωδείο αποχαιρετάει άλλη μία σχολική χρονιά-την 79η στην ιστορία του Δημοτικού Ωδείου της πόλης. Οι διοίκηση και το εκπαιδευτικό προσωπικό ευχαριστεί θερμά τους 670 μαθητές και τις οικογένειές τους, μαζί και τους εκατοντάδες φίλους του ΔΩΚ, για την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους. Τέλος, εκτός από τις ευχές για ένα ξεκούραστο και δροσερό καλοκαίρι, ανακοινώνεται ότι σύντομα θα κοινοποιηθούν οι εκλεκτές μουσικές εκδηλώσεις που θα φιλοξενηθούν στο Ωδείο το επόμενο δίμηνο.