Για 19 καλοκαίρια, ραντεβού με το βιβλίο στην παραλιακή της Καβάλας

Η καθιερωμένη έκθεση βιβλίου ξεκίνησε το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017, θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 και θα λειτουργεί καθημερινά κατά τις ώρες 19:30-23:30

Ο δήμος Καβάλας και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», σε συνεργασία με το Σύλλογο Βιβλιοπωλών-Χαρτοπωλών Καβάλας, με τη συμμετοχή του Συλλόγου «ΠΝΟΗ για το παιδί και την οικογένεια» και την υποστήριξη του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας διοργανώνει για 19η συνεχή χρονιά την Έκθεση Βιβλίου στην παραλία της Καβάλας.

Σκοπός της Έκθεσης, εκτός από τη διάδοση της φιλαναγνωσίας, είναι το ταξίδι με το βιβλίο σε ένα μαγικό κόσμο γνώσης, ψυχαγωγίας και δημιουργίας.

Η αγάπη του βιβλιόφιλου κοινού καθώς επίσης και των επισκεπτών της παραλίας της πόλης είναι το έναυσμα για να πραγματοποιηθεί ο παραπάνω θεσμός για 19η συνεχή χρονιά.

Πρόσφατες εκδόσεις αλλά και παλαιότερες από πολλούς εκδοτικούς οίκους θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους αναγνώστες για να τους ξεναγήσουν στον κόσμο του βιβλίου.

Η έκθεση, η οποία ξεκίνησε το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017, θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017 και θα λειτουργεί κατά τις ώρες 19:30-23:30 στην παραλία της Καβάλας.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την έκθεση.