60ο Φεστιβάλ Φιλίππων: Κλείνουν οι συμμετοχές για την παρακολούθηση του Διεθνούς Εργαστηρίου Αρχαίου Δράματος

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να παρακολουθήσουν τις πρόβες και τα workshops μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και την Τρίτη 18 Ιουλίου 2107

Το Φεστιβάλ Φιλίππων, γιορτάζοντας φέτος την επέτειο των 60 χρόνων του, οργανώνει ένα Διεθνές Εργαστήριο Αρχαίου Δράματος με έδρα τις Κρηνίδες Καβάλας.

Τέσσερις νέες ομάδες θα εργαστούν στην περιοχή από τις 20 Ιουλίου και οι παραστάσεις που θα προκύψουν-όλες βασισμένες στο αρχαίο δράμα-θα παρουσιαστούν στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων στις 9 και 10 Αυγούστου.

Οι δοκιμές και όλη η προετοιμασία της κάθε παράστασης θα λειτουργούν σαν ανοιχτό εργαστήρι για όσους δηλώνουν ενδιαφέρον να τις παρακολουθήσουν.

Το ίδιο ανοιχτά θα είναι και τα ξεχωριστά workshops τα οποία θα πραγματοποιήσουν οι σκηνοθέτες των ομάδων-Ιόλη Ανδρεάδη, Σύλβια Λιούλιου, Γιάννης Ρήγας και Laura Tesmanπαρουσιάζοντας τον τρόπο δουλειάς τους σχετικά με την παράσταση που πρόκειται να δημιουργήσουν.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τις πρόβες των ομάδων και τα workshops μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Τρίτη 18 Ιουλίου 2107, συμπληρώνοντας την επίσημη ηλεκτρονική φόρμα του Φεστιβάλ εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν μέσω e-mail για τους χώρους προβών της κάθε ομάδας, καθώς και για τις ώρες που θα πρέπει να βρίσκονται εκεί.