Cosmopolis όπως παλιά: «Βούλιαξε» η συνοικία της Παναγίας από κόσμο (φωτογραφίες)

Ένα φωτογραφικό οδοιπορικό στις εκδηλώσεις της πρώτης μέρας του Φεστιβάλ που ξεκίνησε πολύ δυναμικά-Κόσμος, χρώματα και μουσικές συνέθεσαν το σκηνικό το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιουλίου 2017

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το Φεστιβάλ Cosmopolis 2017 το βράδυ της Πέμπτης 20 Ιουλίου 2017. Η συνοικία της Παναγίας γέμισε από κόσμο από νωρίς το απόγευμα, ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν το γεγονός ότι στην «πρεμιέρα» του Φεστιβάλ υπήρχε τόσο μεγάλη προσέλευση Καβαλιωτών, επισκεπτών από όμορους δήμους, αλλά και τουριστών.

Πλήθος δράσεων για μικρούς και μεγάλους, περίπτερα με φόντο την ιστορία των χωρών που συμμετέχουν στη φετινή γιορτή και μια εντυπωσιακή τελετή έναρξης στο θεατράκι του Μοχάμεντ Άλι όπου η κάθε χώρα από τις 8 που συμμετέχουν παρουσίασε παραδοσιακούς χορούς και δρώμενα, συνέθεσαν το παζλ της πρώτης μέρας του Cosmopolis.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε στο θέατρο του Φρουρίου με τη συναυλία των Koza Mostra και των Kultur Shock, οι οποίοι «γκρέμισαν» το Κάστρο με τους ροκ, ska, balkan και παραδοσιακούς ήχους τους, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη πράξη της επανόδου του Φεστιβάλ στην Καβάλα.

Το KAVALAPOST βρέθηκε στη συνοικία της Παναγίας την πρώτη μέρα του Cosmopolis και παρουσιάζει ένα φωτογραφικό οδοιπορικό με «γεύση» από όλες τις δράσεις του Φεστιβάλ.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες.

Φωτογραφίες: Μανώλης Σοφιανός