Το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου «ΖΕΦΥΡΟΥ» για την επόμενη εβδομάδα

Η Κινηματογραφική Λέσχη του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας θα προβάλει τη γαλλική, δραματική ταινία «Πέρα από τη Λογική»

Για την επόμενη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017 μέχρι και την Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 η Κινηματογραφική Λέσχη του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας θα προβάλει στον θερινό κινηματογράφο «ΖΕΦΥΡΟ» τη γαλλική, δραματική ταινία «Πέρα από τη Λογική» (A Perdre la Raison).

H ταινία, που είναι σε σκηνοθεσία Γιοακίμ Λαφός, έχει διάρκεια 111 λεπτά και προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2012.Παίζουν οι ηθοποιοί: Έμιλι Ντεκέν,Ταχάρ Ραχίμ, Νιλς Άρεστρουπ.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η Βελγίδα Μιριέλ και ο Μαροκινός Μουνίρ ερωτεύονται και παρότι παντρεύονται εξακολουθούν να ζουν στο σπίτι του πλούσιου γιατρού Αντρέ Πινζέ,ο οποίος έχει υιοθετήσει τον Μουνίρ. Μετά τη γέννηση και του τέταρτου παιδιού της η Μιριέλ νιώθει να ασφυκτιά μέσα στην παράξενη αυτή σχέση. Οι ταξικές και πολιτιστικές αντιθέσεις που διέπουν τις ανθρώπινες σχέσεις αποτυπώνονται με σοκαριστική ειλικρίνεια μέσα στην ιστορία μιας σύγχρονης Μήδειας.