Ταξίδι στ’ αστέρια με οδηγό την Ελεονώρα Ζουγανέλη στην Ανακτορούπολη της Νέας Περάμου (φωτορεπορτάζ)

Περίπου 3.000 θεατές βίωσαν μια μαγευτική βραδιά με τις δυόμισι ώρες της συναυλίας να φαντάζουν... λίγες-Κοινό και ερμηνεύτρια έγιναν «ένα» και η Βυζαντινή Ανακτορούπολη «φώτισε» όλο το Νομό

Μπορεί η βροχή Περσείδων το βράδυ του Σαββάτου 12 Αυγούστου 2017 να στάθηκε… κατώτερη των περιστάσεων, όμως το «φως» τους αναπληρώθηκε και με το παραπάνω από τη συναυλία της Ελεονώρας Ζουγανέλη στη Βυζαντινή Ανακτορούπολη της Νέας Περάμου την οποία διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Παγγαίου.

Περίπου 3.000 ακροατές-αριθμός ρεκόρ για τον εν λόγω καταπληκτικό χώρο τον οποίο φρόντισαν δεόντως τόσο οι άνθρωποι του δήμου Παγγαίου όσο και της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου-παρακολούθησαν την ερμηνεύτρια σε μια συναυλία που θύμιζε περισσότερο μουσική παράσταση, κρίνοντας από την επικοινωνία και τη διαδραστικότητα της Ελεονώρας Ζουγανέλη με το κοινό.

Δεν έφταναν οι… καρέκλες, ούτε οι δυόμισι ώρες που κράτησε το πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε δικά της τραγούδια, αλλά και γνωστά τραγούδια μεγάλων τραγουδοποιών και ερμηνευτών, όπως του Μάνου Λοΐζου, του Αλκίνοου Ιωαννίδη και της Ελένης Βιτάλη.

Στον ρυθμό της βραδιάς δεν αντιστάθηκε ούτε η… Τοπική Αυτοδιοίκηση: Οι δήμαρχοι Παγγαίου και Δράμας Φίλιππος Αναστασιάδης και Χριστόδουλος Μαμσάκος αντίστοιχα, οι αντιδήμαρχοι Παγγαίου Χρήστος Μποσμπότης και Ελένη Μπενή, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου Μάκης Ζουμπλιός, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι παρακολούθησαν τη συναυλία, με τους πιο… συνεσταλμένους να σιγοτραγουδάνε αγαπημένα τραγούδια και τους πιο ένθερμους να σηκώνονται και να χορεύουν.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τη μαγευτική βραδιά σε έναν έναν άριστα και διακριτικά «σκηνοθετημένο» χώρο ο οποίος τείνει να γίνει συναυλιακό (και όχι μόνο)… σύμβολο της βόρειας Ελλάδας.