Ο θερινός κινηματογράφος «Ζέφυρος» βάζει φέτος τα… χειμωνιάτικά του

Η Κινηματογραφική Λέσχη Καβάλας θα συνεχίσει τις προβολές ταινιών και τον χειμώνα στο θεατράκι του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών, ενώ θα πάρει μέρος και στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Συνεχίζονται και τον Σεπτέμβριο οι προβολές βραβευμένων ταινιών στον θερινό κινηματογράφο «Ζέφυρο», όπως ανακοίνωσαν τα μέλη της Κινηματογραφικής Λέσχης Καβάλας κατά τη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το πρωί της Τετάρτης 30 Αυγούστου 2017.

Ο πρόεδρος της Λέσχης Βαγγέλης Καμπουρίδης μίλησε για το ξεκίνημα που θα γίνει σε ένα αφιέρωμα στον παγκόσμιο κινηματογράφο με παλιές ταινίες που θα προβάλλονται ανά δύο την εβδομάδα.

Αναφέρθηκε επίσης στις παρεμβάσεις που έγιναν και θα συνεχίσουν να γίνονται και την επόμενη χρονιά για την ανακαίνιση του χώρου του θερινού κινηματογράφου. «Χρειάζονται αρκετά χρήματα γι’ αυτές τις παρεμβάσεις και όλες αυτές γίνονται με χρήματα από το ταμείο της Κινηματογραφικής Λέσχης χωρίς καμία άλλη επιχορήγηση ή βοήθεια», δήλωσε ο κ. Καμπουρίδης.

Το παλαιότερο μέλος της Κινηματογραφικής Λέσχης και αντιπρόεδρος του ΣΦΓΤ Ζωή Βυζοβίτη αναφέρθηκε στην πετυχημένη ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου προβολής των 9 βραβευμένων ταινιών που παρακολούθησε πλήθος κόσμου, προσφέροντας θετικό ισοζύγιο και ικανοποιητική εισπραξιμότητα και τώρα ήρθε η ώρα για τον δεύτερο κύκλο προβολών με άλλες 6 που θα προβάλλονται δύο φορές την εβδομάδα.

Η Κινηματογραφική Λέσχη όμως θα συνεχίσει τις προβολές ταινιών και τον χειμώνα στο θεατράκι του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων Τεχνών Καβάλας, ενώ θα πάρει μέρος και στο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.