Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας: Ανοίγει τις πόρτες του σε νέους καλλιτέχνες το 28ο Σεμινάριο Φωτογραφίας

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στο γραφείο του Ομίλου στην αίθουσα Α3 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πυθαγόρας» 18 Σεπτεμβρίου-4 Οκτωβρίου 2017, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη 19:00-21:00

Κάθε πολιτιστικό σωματείο είναι ένας σύλλογος ανθρώπων που ήρθανε κοντά γιατί έχουν μια κοινή αγάπη. Ανθρώπων που κάθε ένας από αυτούς θέλει να προσφέρει τη διάθεση, το χρόνο και τελικά τις ιδέες του έτσι ώστε να ανανεώσει, να βελτιώσει και τελικά να αλλάξει προς το καλύτερο τον σύλλογο στον οποίο επέλεξε να ανήκει και κατ’ επέκταση τις δράσεις του.

Στο πλαίσιο αυτής της ανανέωσης, ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διοργάνωση του 28ου Σεμιναρίου Φωτογραφίας. Ένα σεμινάριο αναμορφωμένο και ανασυγκροτημένο, το οποίο απευθύνεται σε ανθρώπους που αγαπάνε τη φωτογραφία, πιστεύουν στη δύναμη του φακού και θέλουν να μάθουν τι είναι αυτό που τους κάνει να στοχεύουν με τη μηχανή τους, αναζητώντας κάθε φορά κι ένα τέλειο κλικ.

Ένα σεμινάριο που ξεκινάει από τις βασικές αρχές του μέσου και φτάνει μέχρι την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης ενός εν δυνάμει δημιουργού. Παράλληλα με τα μαθήματα, θα δίνεται η δυνατότητα και πρακτικής εφαρμογής μέσω φωτογραφικών εξορμήσεων σε κοντινούς-και όχι μόνο-προορισμούς, υπό την καθοδήγηση των εισηγητών του σεμιναρίου.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στο γραφείο του Ομίλου στην αίθουσα Α3 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Πυθαγόρας», 7ης Μεραρχίας 1, από τις 18 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 4 Οκτωβρίου 2017, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη 19:00-21:00. Θα υπάρξει περιορισμένος αριθμός συμμετοχών και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 6976 994140 και 6977 469909 ή να ανατρέξετε στη σελίδα του Ομίλου στο facebook εδώ.