Μια διαφορετική… πανσέληνος ανατέλλει από τα Αμισιανά Καβάλας-Δείτε το νέο video clip των Wild Souls

Το single "Moonlight" της καβαλιώτικης μπάντας είναι «στον αέρα» από τις 4 Οκτώβρη 2017 και μας προετοιμάζει για μια μικρή περιοδεία σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και για τον 3ο δίσκο του συγκροτήματος

Το video clip του 3ου single της καβαλιώτικης μπάντας Wild Souls βγήκε «στον αέρα» στις 4 Οκτωβρίου 2017, γυρισμένο σε ένα παλιό σπίτι στα Αμισιανά της Καβάλας, με το σκηνικό να είναι ταυτισμένο απόλυτα με το ύφος και την… μουσική ιδιοσυγκρασία της μπάντας.

Το single “Moonlight” ανήκει στον δεύτερο δίσκο της μπάντας ο οποίος έχει τίτλο “Game Of Love” και κυκλοφορεί ήδη τους τελευταίους μήνες από τη Lions Pride Music. Είναι ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της μπάντας, εξ ου και η απόφαση να το «αναγεννήσουν» μέσα από ένα videoclip.

Όσο για τη σύνθεση του συγκροτήματος, παραμένει η ίδια: Γιώργος Νικολάου στα φωνητικά, Κωστής Τσιλιγγίρης στην κιθάρα, Νίκος Καραγιάννης επίσης στην κιθάρα, Νίκος Τσιλιγκούδης στα τύμπανα και Τάσος Καραπαπάζογλου στο μπάσο.

Το videoclip αποτελεί και «πρόλογο» για μια μικρή περιοδεία της μπάντας στην Ελλάδα, αλλά  και στο εξωτερικό έχοντας στις βαλίτσες τους δικά τους τραγούδια, αλλά και διασκευές, ενώ αμέσως μετά έπεται η προετοιμασία για τον 3ο δίσκο.

Περισσότερες πληροφορίες για την μπάντα μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της στο facebook εδώ.

Δείτε παρακάτω το video clip του single “Moonlight”.