Το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» από την Εταιρεία Θεάτρου «Θέση» ανοίγει τη χειμερινή «αυλαία» του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας

Εντυπωσιασμένοι οι ηθοποιοί της παράστασης από το «οργανωμένο και με εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό» θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου

Το «Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας» από την Εταιρεία Θεάτρου «Θέση» και σε σκηνοθεσία του Μιχάλη Σιώνα ανοίγει στο Αντιγόνη Βαλάκου την Παρασκευή 13, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 τον πρώτο κύκλο της καλλιτεχνικής περιόδου 2017-2018 για το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Πέτρος Πετρόπουλος, προσθέτοντας, παράλληλα, ότι «στόχος της διοίκησης είναι το ΔΗΠΕΘΕ να παραμείνει ψηλά, να ανεβεί ακόμη περισσότερο ο πήχης, ώστε και οι πολίτες να το αγκαλιάσουν ακόμη περισσότερο». Παράλληλα, δήλωσε με βεβαιότητα ότι το συγκεκριμένο έργο «θα αποτελέσει την αρχή μιας απόλυτα πετυχημένης πρώτης περιόδου, με τους εξαιρετικούς νέους ηθοποιούς που συμμετέχουν».

Από την πλευρά της η ηθοποιός της παράστασης Τρυφωνία Αγγελίδου δήλωσε ότι η Εταιρία Θεάτρου «Θέση» ταξιδεύει και στο εξωτερικό, ενώ εξέφρασε τη χαρά της για το γεγονός ότι η συγκεκριμένη παράσταση ανοίγει την χειμερινή αυλαία παραστάσεων στο ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. «Η συγκεκριμένη παράσταση παίζεται για 3η συνεχόμενη χρονιά και απευθύνεται σε νέους, αλλά και σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας», δήλωσε η ίδια.

Ο ηθοποιός Διαμαντής Αδαμαντίδης ευχαρίστησε το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας για τη φιλοξενία, ενώ αναφορικά με το έργο δήλωσε ότι «είναι ένα κλασικό έργο που αγαπήθηκε από όλους, καθώς με λιτό τρόπο αφηγείται τη συγκεκριμένη ιστορία. Παίζουμε με την φαντασία του θεατή…».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Σαμψαλάκης δήλωσε εντυπωσιασμένος από το Αντιγόνη Βαλάκου, χαρακτηρίζοντάς το «οργανωμένο, με εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό, σε αντίθεση με άλλα θέατρα, τα οποία παρουσιάζουν άσχημη εικόνα».

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για την παράσταση εδώ και για το πρόγραμμα της Α’ Καλλιτεχνικής Θεατρικής Περιόδου 2017-2018 του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας εδώ