Από την Αθήνα στην Καβάλα με μια… καναδέζα. Ο Πέτρος Μάλαμας ζωντανά στον Τσαλαπετεινό [βίντεο]

Ίσως η καλύτερη πρόταση για έξοδο μέσα στην εβδομάδα και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ανακαλύψετε έναν καλλιτέχνη που «λέει» πολλά περισσότερα από ό,τι το όνομά του

Οι αναπάντεχες μουσικές συναντήσεις συνεχίζονται και τον Νοέμβριο στον Τσαλαπετεινό (urban farm) της Καβάλας. Την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017, στις 21:00, θα εμφανιστεί εκεί ένας από τους πιο «ανήσυχους» νέους τραγουδοποιούς, ο Πέτρος Μάλαμας. Μαζί του θα είναι ο πολυπράγμων Νίκος Παπαϊωάννου σε ένα ντουέτο με κιθάρα, τσέλο, τζουρά, πληκτράκι, σύμφωνα και… φωνήεντα!

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η συνάντηση αναμένεται να είναι… αναπάντεχη σε όλα τα επίπεδα:

Ο Πέτρος Μάλαμας είναι «κάτι παραπάνω από απλά ο γιος του Σωκράτη Μάλαμα». Αν προσπεράσει κανείς την όποια ομοιότητα στη φυσιογνωμία του προσώπου αλλά και της φωνής, θα «συναντήσει» έναν ολοκληρωμένο δημιουργό με δικό του στίγμα που κατάφερε να ξεχωρίσει ήδη με τον πρώτο του προσωπικό δίσκο την «Καναδέζα» που κυκλοφόρησε το 2015.

Μόλις λίγους μήνες πριν κυκλοφόρησε ο δίσκος «Κοιτάσματα» όπου ο Πέτρος Μάλαμας εμφανίζεται ως ερμηνευτής πλέον τραγουδιών σε μουσική του Λεωνίδα Μπαλάφα και στίχους του Πάνου Δημητρόπουλου, από όπου και το πρώτο single «Έργο είναι η ζωή»:

Σύμφωνα με την πρόσκληση, ο Πέτρος Μάλαμας θα παρουσιάσει τραγούδια θεατρικά, καναδικά άσματα, κοιτάσματα, προγονικά κι ερωτικά και κεντρικό σύνθημα «Η μουσική εξημερώνει». Κι όλα αυτά, με είσοδο ελεύθερη. Σπεύσατε.

Τηλέφωνο για πληροφορίες και κρατήσεις: 2511.111073 ή εδώ.