Στον παραμυθένιο κόσμο του Ιουλίου Βερν με την «πυξίδα» του Αντώνη Παπαθεοδούλου [φωτογραφίες]

Οι μικροί, αλλά και οι... μεγαλύτεροι αναγνώστες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας έκαναν «Μικρά ταξίδια με τη φαντασία του Ιουλίου Βερν» με τη βοήθεια του γνωστού παραμυθά-Το αδιαχώρητο επικράτησε στο Παιδικό Τμήμα της Βιβλιοθήκης

Για άλλη μια φορά οι μικροί αναγνώστες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» είχαν την τιμητική τους και το… τίμησαν δεόντως, δημιουργώντας το αδιαχώρητο στην εκδήλωση την οποία πραγματοποίησε η Βιβλιοθήκη μαζί με το Βιβλιοπωλείο «Μερτζιανίδη» και τις Εκδόσεις «Παπαδόπουλος» το απόγευμα του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου 2017 στο Παιδικό Τμήμα.

Παρέα με τον αγαπημένο συγγραφέα των παιδιών Αντώνη Παπαθεοδούλου και την αστείρευτη φαντασία του Ιούλιο Βερν, μικροί και μεγάλοι έκαναν «Μικρά ταξίδια με τη φαντασία του Ιουλίου Βερν», περιπλανώμενοι σε έναν κόσμο μαγικό κι αγαπημένο.

Έκαναν τον Γύρο του Κόσμου σε 80 μέρες, διένυσαν 20.000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα, έφτασαν ως το Κέντρο της Γης κι από εκεί εκτοξεύτηκαν στη… Σελήνη! Άλλωστε, οι ιστορίες του Ιουλίου Βερν δε θα μπορούσαν να βρουν καταλληλότερο έδαφος για να γίνουν… πραγματικότητα από την αστείρευτη φαντασία των παιδιών.

Περισσότερα για τον Αντώνη Παπαθεοδούλου και το έργο του μπορείτε να διαβάσετε εδώ.