Διεθνής διάκριση για μαθητή του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας

Ο Φίλιππος Μανωλούδης κέρδισε το 1ο Βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό που διεξήχθη στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Κιθάρας στο Πλέβεν της Βουλγαρίας-Διαβάστε τις δράσεις του ΔΩΚ στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Μία νέα διεθνής διάκριση μαθητή του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας έρχεται να δώσει ιδιαίτερη χαρά στην οικογένεια του Ωδείου και να κάνει υπερήφανους τους καθηγητές και το διοικητικό προσωπικό, αλλά και όλη την Καβάλα.

Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος Μανωλούδης, αριστούχος τελειόφοιτος μαθητής κιθάρας του καθηγητή Φώτη Κουτσοθόδωρου, κέρδισε το 1ο Βραβείο (3η Κατηγορία, έως 19 ετών) στον Διεθνή Διαγωνισμό που διεξήχθη στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Κιθάρας στο Πλέβεν της Βουλγαρίας (29/11 έως 3/12).

Ως αποτέλεσμα της διάκρισής του, τον Μάρτιο του 2018 ο Φίλιππος θα πραγματοποιήσει μία περιοδεία σε 8 πόλεις της Βουλγαρίας με όλα τα έξοδα πληρωμένα από τους διοργανωτές και μία συμβολική αμοιβή. Τα ρεσιτάλ αυτά θα τα μοιραστεί με τον Δανό Niklas Johansen, νικητή της 4ης Κατηγορίας (χωρίς όριο ηλικίας).

Η βαθμολογία του Φίλιππου στον διαγωνισμό ξεχώρισε με διαφορά από τους υπόλοιπους 15 συμμετέχοντες της κατηγορίας του, ενώ στον τελικό έλαβαν μέρος νεαροί κιθαριστές από την Κροατία, τη Ρουμανία, την Πολωνία και την Ιταλία.

Το ΔΩΚ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον μαθητή, στους γονείς και στον καθηγητή του για την επιτυχία αυτήν και εύχεται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, με την ελπίδα ότι η πορεία και η πρόοδός του θα προσφέρουν ισχυρό κίνητρο σε όλη την οικογένεια του Δημοτικού Ωδείου και όχι μόνον.

Οι Χριστουγεννιάτικες συναυλίες του ΔΩΚ

Το φιλόμουσο κοινό της πόλης και της ευρύτερης περιοχής θα απολαύσει ως τα Χριστούγεννα από τους μαθητές και τους καθηγητές του ΔΩΚ 3 συναυλίες και συγκεκριμένα:

  • 17 Δεκεμβρίου-Φιλαρμονική του ΔΩΚ με Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα
  • 19 Δεκεμβρίου-“FLORIDANTE”, σύνολο Μπαρόκ μουσικής από την Εσθονία
  • 20 Δεκεμβρίου-Τα Μουσικά Σύνολα του ΔΩΚ στην καθιερωμένη Συναυλία των Χριστουγέννων