Φώτης Χατζάτογλου: Μια καινούρια καβαλιώτικη πένα «συστήθηκε» στο κοινό με το πρώτο του αστυνομικό μυθιστόρημα

Παρουσιάστηκε «Το ξυράφι του Οκκάμ» που υπογράφει ο δικηγόρος Καβάλας

Μια διαφορετική βιβλιοπαρουσίαση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου στο Café Hostel στην Καβάλα. Ο δικηγόρος Φώτης Χατζάτογλου μοιράστηκε μαζί με καλούς φίλους, γνωστούς αλλά και… άγνωστους βιβλιόφιλους της πόλης τη χαρά της έκδοσης του πρώτου του μυθιστορήματος «Το ξυράφι του Οκκάμ» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Maradel Books.

Πρόκειται για ένα αστυνομικό μυθιστόρημα που, όπως είπε και η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ -και συνάδελφος δικηγόρος του συγγραφέα-, διαβάζεται  «απνευστί» και προσφέρει στον αναγνώστη απλόχερα συγκινήσεις.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Δυτικομακεδόνων Νομού Καβάλας Αλέξης Γούλας, ο τ. δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής και ο εκδότης των «Σελίδων Ιστορίας» Γιάννης Σπανούδης

Ο Φώτης Χατζάτογλου ευχαρίστησε όλους όσους «γέμισαν» ασφυκτικά το Hostel και τον τίμησαν με την παρουσία τους, προαναγγέλοντας ότι προτίθεται να συνεχίσει «το όμορφο ταξίδι της γραφής», έχοντας ήδη στο συρτάρι του αρκετά γραπτά του που περιμένουν την έκδοσή τους, ενώ υπέγραψε τα πρώτα αντίτυπα του βιβλίου του που μόλις είχε «βγει» από το τυπογραφείο.

Το ξυράφι του Οκκάμ

Τέσσερις  δολοφονίες…
Δύο χώρες…
Ένας επιθεωρητής…
Τη διαλεύκανση του μυστηρίου καλείται να αναλάβει ο τέως νομικός και νυν επιθεωρητής της αστυνομίας Αλεξάντρ Ερόλ με αρωγό στην προσπάθειά του την πράκτορα των Μυστικών υπηρεσιών DGSE της Γαλλίας, Φρανσιν Ζανοτί.
Μέσα σ’έναν κυκεώνα αποκαλύψεων, συνωμοσιών και πολιτικών σκοπιμοτήτων, όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο οργανωμένο έγκλημα και τη μαφία. Το κουβάρι ξετυλίγεται και η αποκάλυψη της αλήθειας μία ανείπωτη φρικαλεότητα.
Κανένας και τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται…

Σελίδες: 620
ISBN: 978-618-82654-3-1
Τιμή Λιανικής: 17ευρώ