Η Μεγάλη Λέσχη ανακτά τη χαμένη της αίγλη-Μια ματιά στο εσωτερικό του ιστορικού κτιρίου [φωτογραφίες]

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εσωτερικές και εξωτερικές εργασίες αποκατάστασης του κτιρίου-Το... αντιπολιτευτικό σχόλιο του τέως δημάρχου Κωστή Σιμιτσή προς τη Δήμητρα Τσανάκα

Η Μεγάλη Λέσχη, το ιστορικό κτίριο της Καβάλας αρχίζει και αποκτά σάρκα και.. αίγλη, καθώς οι εργασίες αποκατάστασης εντός κι εκτός του κτιρίου συνεχίζονται με ικανοποιητικούς ρυθμούς.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2017, με τη νέα παράταση να εγκρίνεται κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017.

Το μόνο κακό είναι ότι -προς το παρόν- δεν προβλέπεται οικονομική δραστηριότητα στο κτίριο, όμως θα υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας δράσεων και εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου σε μια αίθουσα που έλειπε από την Καβάλα.

Πάντως ο τέως δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Κωστής Σιμιτσής δεν άφησε ασχολίαστες τις φωτογραφίες τις οποίες ανέβασε ο Γιώργος Παπακοσμάς. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ανοιχτή Πόλη άφησε αιχμές προς τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα ότι οικειοποιείται έργα τα οποία ξεκίνησαν επί θητείας του, γράφοντας το εξής: «Ακόμη ένα έργο για το οποίο θα καυχιέται η σημερινή δήμαρχος!!! Άραγε θα το συμπεριλάβει στη συνέντευξη παρουσίασης των έργων της, που εξήγγειλε για την Πέμπτη;».

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του κτιρίου εν μέσω εργασιών