Το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας ταξιδεύει στα Γιαννιτσά με κίνητρο την… Αγάπη

Ο Σύλλογος συμμετέχει μαζί με το Λύκειο Ελληνίδων Γιαννιτσών στη μουσικοχορευτική παράσταση «Σαν λες πως μ' αγαπάς»-Με θέατρο, μουσική, χορό και τραγούδι οι χορευτές του Λυκείου θα αναδείξουν την Αγάπη ως πηγή έμπνευσης

Η πετυχημένη μουσικοχορευτική παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας «Σαν λες πως μ’ αγαπάς», η οποία δόθηκε στις 10 Ιουνίου 2017 στο κατάμεστο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, ταξιδεύει στα Γιαννιτσά.

Συγκεκριμένα, έπειτα από πρόσκληση του Λυκείου Ελληνίδων Γιαννιτσών, το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας συμμετέχει με το Λύκειο Γιαννιτσών στη μουσικοχορευτική παράσταση «Σαν λες πως μ’ αγαπάς» η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 στις 20:00 μμ. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την ανέγερση του Πνευματικού Κέντρου στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Την μουσικοχορευτική παράσταση «Σαν λες πως μ’ αγαπάς» εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε ο χοροδιδάσκαλος του ΛΕΚ Χρόνης Ιωαννίδης.

Πρόκειται για μια παράσταση η οποία χωρίζεται σε δύο μέρη, στο παραδοσιακό και στο σύγχρονο, βασισμένη στην Αγάπη. Με θέατρο, μουσική, χορό και τραγούδι οι χορευτές και χορεύτριες του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας μέσω της συγκεκριμένης παράστασης αναδεικνύουν την Αγάπη ως πηγή έμπνευσης και το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό.

Η Αγάπη δεν παραμένει συναίσθημα, αλλά μεταφέρεται στη σκηνή σε πράξη. Αυτό άλλωστε είναι και το νόημά της. «Σαν λες πως μ’ αγαπάς», μια παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων Καβάλας με χρώμα και ζωντάνια η οποία δείχνει πως η αξία του δώρου της Αγάπης είναι τόσο μεγάλη που ξεπερνά κάθε αρετή.

Από την παράσταση στο Αντιγόνη Βαλάκου Φώτο: Moments of Art-Photography Projects