Τα επαρχιακά μπλουζ των Αδελφών Ευφροσυνίδη «κατέκτησαν» τη Θεσσαλονίκη και τώρα «επιστρέφουν» στην Καβάλα [φωτογραφίες]

Βαρέα & Ανθυγιεινά: Θρίαμβος στη «Ζώγια» και επίσημη παρουσίαση του νέου δίσκου στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου εν... πλήρει «τάξει»!

Την πρώτη μέρα του Μαρτίου, ο εμβληματικός χώρος της «Ζώγιας» στη Θεσσαλονίκη «πλημμύρισε» από τους ήχους των μπλουζ. Μόνον που αυτά τα μπλουζ ήταν διαφορετικά. Επαρχιακά, νόστου και… ερώτων. Ο Βασίλης και ο Δημήτρης Ευφροσυνίδης, τα αδέλφια μουσικοί και τραγουδοποιοί από την Καβάλα πραγματοποίησαν στο «ανήσυχο» στέκι του κέντρου της συμπρωτεύουσας μια εμφάνιση που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Και τώρα, ήρθε η ώρα για την πρώτη επίσημη ζωντανή παρουσίαση του νέου τους δίσκου στη γενέτειρα Καβάλα! Τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018, στις 21:00, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, το συγκρότημα Βαρέα & Ανθυγιεινά, αυτήν τη φορά με πλήρη… «απαρτία» θα παρουσιάσουν επί σκηνής του θεάτρου της πόλης όλα τα νέα τους τραγούδια και συνθέσεις που περιλαμβάνονται στον δίσκο «Επαρχιακά μπλουζ νόστου και ερώτων» που κυκλοφορεί από την Κάπα Εκδοτική (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Στη βραδιά συμμετέχουν ερμηνευτικά:
Αργύρης Μπακιρτζής
Θανάσης Γκαϊφύλλιας
Μαρία Ευλαβή
Βασίλης Ευφροσυνίδης
και η Παιδική Χορωδία του Ωδείου Νεάπολις

Παίζουν οι μουσικοί:
Φώτης Σπαθάρης: Μπουζούκι
Γιώργος Παραπέρογλου: Ακορντεόν
Θάνος Αναγνωστόπουλς: Βιολί
Βάσω Ζήσου: Τσέλο
Κωνσταντίνος Χατζηαντωνίου: Τρομπέτα, Κρουστά
Δημήτρης Κουκουμέριας: Ούτι, Νέυ
Κώστας Παπανικολάου: Κόντρα μπάσο, Ηλεκτρικό μπάσο
Μελέτης Παντελίδης: Κρουστά
Απόστολος Αποστολίδης: Κιθάρα
Δημήτρης Ευφροσυνίδης: Κιθάρες

Ήχος: Δημήτρης Στογιάννος

Είσοδος ελεύθερη | Χορηγός επικοινωνίας: KAVALA POST

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εμφάνιση του συγκροτήματος Βαρέα & Ανθυγιεινά στη «Ζώγια» της Θεσσαλονίκης: