Έκθεση μελών Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας: Ένας καλλιτεχνικός θεσμός με φαντασία και… γνώση [φωτογραφίες]

Οι λάτρεις της φωτογραφίας έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν στη Δημοτική Καπναποθήκη τη δουλειά 25 φωτογράφων του Ομίλου, με επιμελητή τον Στράτο Καλαφάτη-Δείτε στιγμιότυπα από τα εγκαίνια της έκθεσης

Πιστός στην… καλλιτεχνική παράδοση, ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας, με αρωγούς τον δήμο Καβάλας και τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, εγκαινίασε την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 στη Δημοτική Καπναποθήκη την έκθεση φωτογραφίας των μελών του.

Οι λάτρεις της φωτογραφίας έχουν την ευκαιρία μέχρι και το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 να θαυμάσουν τη δουλειά 25 φωτογράφων του Ομίλου, με επιμελητή τον Στράτο Καλαφάτη.

Και σ΄αυτήν την έκθεση δε λείπει η φαντασία, η ποικιλία των θεμάτων, οι εναλλασσόμενες τεχνοτροπίες και η αποτύπωση στο… χαρτί των γνώσεων τις οποίες έχουν αποκομίσει τα μέλη του Ομίλου, μέσα από τα μαθήματα και τα σεμινάρια.

Ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτογραφίες πιστοποιούν για άλλη μια φορά το υψηλό επίπεδο των μελών του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας, όσον αφορά τις φωτογραφικές εμπνεύσεις και τεχνικές, αλλά και γενικότερα τις δράσεις του, ένας Όμιλος ο οποίος κάθε χρόνο ανεβάζει τον καλλιτεχνικό πήχη όλο και πιο ψηλά, κάτι το οποίο «φωτογραφίζεται» και στη συγκεκριμένη έκθεση.

Info
Ωράριο λειτουργίας: Πρωινά Δευτέρα έως Κυριακή 10:00-14:00
Απογεύματα Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή 18:00-21:00
Είσοδος ελεύθερη