Είναι οριστικό: Ο Goran Bregović θα είναι το «πρώτο» όνομα του Cosmopolis 2018!

Ο ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό Σέρβος καλλιτέχνης αναμένεται να «βουλιάξει» το θέατρου του «Κάστρου» στο Φρούριο της Καβάλας τον προσεχή Ιούλιο

Εδώ και μήνες οι άνθρωποι της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ εργάζονται αθόρυβα μεν, αλλά μεθοδικά για την προετοιμασία του Cosmopolis 2018, του Έθνικ Φεστιβάλ της Καβάλας που εδώ και δύο χρόνια έχει «επιστρέψει» δυναμικά, με την περυσινή, ενδέκατη διοργάνωση να καταγράφεται ως μία από τις πλέον επιτυχημένες (διαβάστε περισσότερα εδώ).

Παρόλο που δεν «ακούγονται» και πολλά, το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων του 12ου Cosmopolis (χορευτικά, συμμετέχουσες χώρες, συναυλίες, δρώμενα κτλ.) έχει «κλείσει» με τις επίσημες ανακοινώσεις να προγραμματίζονται να γίνουν μέσα στον ερχόμενο Απρίλιο (πολύ νωρίτερα από το 2017, τότε που το πρόγραμμα είχε ανακοινωθεί στις αρχές Ιουλίου).
Όπως είναι ήδη γνωστό από τον περασμένο Νοέμβριο (εδώ), το Cosmopolis 2018 θα πραγματοποιηθεί στη χερσόνησο της Παναγίας από την Πέμπτη 19 μέχρι και την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KAVALA POST το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 θα εμφανιστεί στο θέατρο του «Κάστρου» στο Φρούριο Καβάλας ο Goran Bregović (Γκόραν Μπρέγκοβιτς) μαζί με την μπάντα του «Για γάμους και κηδείες» (Wedding & Funeral Band). Η εμφάνιση του στην Καβάλα είναι η πρώτη, μέχρι στιγμής, επιβεβαιωμένη εμφάνισή του στην Ελλάδα για το 2018 και αναμένεται να προκαλέσει κοσμοσυρροή στην Παναγία τον προσεχή Ιούλιο, δεδομένης της δημοφιλίας του Σέρβου καλλιτέχνη στη χώρα μας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς είχε δώσει συναυλία στην Καβάλα το καλοκαίρι του 2010, στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων, «καλεσμένος» του Πολιτιστικού-Τουριστικού Οργανισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καβάλας (ΠΟΛΤΟΥΡΟΝΑΚ) επί θητείας του Θόδωρου Καλλιοντζή.

Πάρτε μια «γεύση» από το τι πρόκειται να δούμε και να ακούσουμε τον Ιούλιο του 2018 στην Καβάλα μέσα από την πιο πρόσφατη κινηματογραφημένη συναυλία του Μπρέγκοβιτς και της Ορχήστρας του στη Ρωσία το 2016: