Η Κορίνα Χιώτη-Πρασσά συναντήθηκε με τους… «χειμερινούς» εθελοντές του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας

Μετά την πρώτη γνωριμία, «έπεσαν» στο τραπέζι νέες ιδέες και προτάσεις για την καλύτερη διαχείριση των επισκεπτών του θεάτρου Αντιγόνη Βαλάκου

Η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Κορίνα Χιώτη-Πρασσά συναντήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 20 Μαρτίου 2018, στα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ, με τους εθελοντές των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου κατά τη διάρκεια της χειμερινής θεατρικής περιόδου.

Αρχικός σκοπός της συνάντησης ήταν η μεταξύ τους γνωριμία και η συζήτηση διαφόρων ζητημάτων για την καλύτερη λειτουργία του θεάτρου πριν και μετά από κάθε εκδήλωση.

Προτάθηκαν ιδέες και ακούστηκαν σκέψεις για την καλύτερη οργάνωση, για την υποδοχή και τη φροντίδα των επισκεπτών στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, μιας και σκοπός του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας είναι η προαγωγή της τέχνης και του πολιτισμού με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Τέλος, η πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά τους εθελοντές για τη συνεχή παρουσία και την στήριξη τους σε όλες τις δράσεις του θεάτρου, επεσήμανε πόσο σημαντική είναι η παρουσία τους στο χώρο και τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι πάντα δίπλα τους για να ακούει τους προβληματισμούς τους και να ανταποδίδει την υποστήριξή τους κάθε φορά που αυτοί θα το έχουν ανάγκη.

Δελτίο Τύπου