10 χρόνια Cameres, «κλεισμένα» μέσα σε ένα ξύλινο κουτί

Το συγκρότημα από την Καβάλα κυκλοφορεί σε περιορισμένα κομμάτια μέσα σε ειδική επετειακή συσκευασία όλη τη δισκογραφία του! Διαβάστε πώς μπορείτε να την αποκτήσετε

Το συγκρότημα από την Καβάλα που «ακούει» στο όνομα Cameres συμπλήρωσε δέκα χρόνια «ζωής» και δημιουργίας. Με αφορμή αυτήν την όμορφη επέτειο αλλά και την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου «Η αγάπη έχασε την λάμψη», οι Cameres αποφάσισαν να κάνουν ένα δώρο σε όλους τους φίλους τους, προσφέροντας τη νέας τους δουλειά μαζί με τις δύο προηγούμενες μέσα σε ένα ιδιαίτερο κουτί.

Πρόκειται για ένα ξύλινο κουτί με πυρογραφία που δεν θα το βρείτε στο εμπόριο, αλλά μπορείτε να το προμηθευτείτε από τους ίδιους, στηρίζοντας έμπρακτα τη μουσική τους κατάθεση στη δισκογραφία της ελληνικής rock σκηνής. Το «3CD LIMITED BOX SET» περιέχει τον πρώτο τους δίσκο με τίτλο «Θα είμαι εκεί», που κυκλοφόρησε από την B-OtherSide Records, το «Οι αναμνήσεις πάντα καίνε» το οποίο δεν κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα σε φυσική μορφή, καθώς επίσης και τον ολοκαίνουριο δίσκο «Η αγάπη έχασε τη λάμψη» που κυκλοφορεί σε συνεργασία από την Rockap Records και την B-OtherSide Records.

Μπορείτε προμηθευτείτε του κουτί από το BandCamp της μπάντας μέσω PayPal ή στέλνοντας email στο [email protected] Επισκεφθείτε επίσης την επίσημη Σελίδα της μπάντας στο facebook.

10 χρόνια Cameres

Το συγκρότημα Cameres δημιουργήθηκε τον Φλεβάρη του 2008 στην πόλη της Καβάλας από τον Νίκο Γραμμάτο. Ο Νίκος Γραμμάτος (Φωνητικά – Στίχοι – Μουσική) και ο Γιάννης Βογιατζής (Κιθάρα – Μουσική) είναι τα μέλη του σχήματος, και οι δυο τους ενεργοί με διάφορες μπάντες για πάνω από μια δεκαπενταετία. Στην μέχρι τώρα δράση τους έχουν συνεργαστεί με διάφορους μουσικούς οι οποίοι εμφανίστηκαν μαζί τους στις συναυλίες και συμμετείχαν στην ηχογράφηση των τραγουδιών τους.

Τον Νοέμβριο του 2008 συμμετέχουν με το τραγούδι “Θα είμαι εκεί” στην διαδικτυακή συλλογή “Underground Όνειρα” του Rockap.gr μαζί με άλλες 67 μπάντες.

Το πρώτο τους Promo είχε τίτλο «Θα είμαι εκεί» το οποίο ολοκλήρωσαν τον Απρίλιο του 2009 και περιείχε τα 4 πρώτα τους τραγούδια ( Θα είμαι εκεί, Απόψε , Δρόμος , Είναι φορές ). Κιθαριστικά ηλεκτρικά ροκ τραγούδια σε Ελληνικό στίχο, ενώ ο πειραματισμός και η δημιουργία δεν σταματάει εδώ.

Τον Απρίλιο του 2010 συμμετέχουν με το τραγούδι “Απόψε” στην συλλογή “Η χώρα των ξωτικών” της Underground tapes, η οποία κυκλοφόρησε ΔΩΡΕΑΝ σε περιορισμένα cd και στο διαδίκτυο.

Τον Νοέμβριο του 2012 μπαίνουν στο στούντιο και ηχογραφούν από την αρχή τον πρώτο τους δίσκο τον οποίο και ολοκληρώνουν τον Απρίλιο του 2013. Ο δίσκος αυτός ολοκληρώθηκε με την σημαντική βοήθεια φίλων, καταξιωμένων μουσικών της πόλης και όχι μόνο. Είναι η απόδειξη πως η συνεργασία η αγάπη και το πάθος μαζί μπορούν να φτιάξουν τα πάντα, χωρίς τίποτα να σταθεί εμπόδιο σε αυτό.

Η πρώτη δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Θα είμαι εκεί” κυκλοφόρησε επίσημα τον Ιούνιο του 2013 από την B-otherside Records.

Τον Φεβρουάριο του 2014 συμμετέχουν στην συλλογή “Underground Όνειρα 4” του Rockap.gr με το τραγούδι “Βρήκα την άκρη”.

Τον Μάρτιο του 2014 κυκλοφορούν την αγγλόφωνη έκδοση του τραγουδιού “Rock Star” σαν digital single (παγκοσμίως από τα i-tunes και όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες) από την Αυστραλιανής ιδιοκτησίας δισκογραφική Pentagramusic.

Τον Ιούλιο του 2015 κυκλοφορεί το single “Please forgive me”.

Τον Ιούνιο του 2016 κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος με τον τίτλο “Οι αναμνήσεις πάντα καίνε”.

Τον Μάρτιο του 2017 κυκλοφορεί ο τρίτος δίσκος με τον τίτλο “Η αγάπη έχασε την λάμψη”.