Τρίο Μονάχου: Μια συναυλία… διεθνούς εμβέλειας στη Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας [φωτογραφίες]

Τρεις κορυφαίοι μουσικοί με σπουδαίες «περγαμηνές» βρέθηκαν στην Καβάλα, προσκεκλημένοι του Ωδείου Νεάπολις, επιφυλάσσοντας μιας κατανυκτική βραδιά κλασσικής Μουσικής στο θεατράκι της Στέγης

Τρεις μουσικοί με παγκόσμια εμβέλεια και σπουδαίες διακρίσεις βρέθηκαν στην Καβάλα, προσφέροντας το βράδυ της Πέμπτης 29 Μαρτίου 2018 στο μουσικόφιλο κοινό της πόλης μια σπάνια βραδιά κλασικής Μουσικής.

Πρόκειται για το Τρίο Μονάχου, ήτοι τον Ιάσονα Κεραμίδη στο βιολί, την Carlota Amado στο πιάνο και τον Matías Piñeira στο κόρνο, οι οποίοι παρουσίασαν κομμάτια γνωστών συνθετών της κλασσικής Μουσικής στο κατάμεστο θεατράκι της Στέγης, καλεσμένοι του Ωδείου Νεάπολις και σε συνδιοργάνωση με τον Σύνδεσμο Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας.

Πριν τη συναυλία, ο Ιάσονας Κεραμίδης -πρώτο βιολί και konzertmeister στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Μονάχου– και η καταξιωμένη πιανίστα Carlota Amado παρέδωσαν σεμινάρια-masterclass.

Μια από τις κορυφαίες στιγμές της βραδιάς, η οποία αποτελούνταν από δύο μέρη, η ερμηνεία δύο κομματιών από τον βιολονίστα Ιάσονα Κεραμίδη και τον καθηγητή κιθάρας του Ωδείου Νεάπολις Κώστα Χίζαρη, με το ντουέτο να κερδίζει το ζεστό χειροκρότημα του κοινού.

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία του Τρίο του Μονάχου