Οι διακρίσεις των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας συνεχίζουν το… βιολί τους

Δύο ακόμη βραβεία αριστούχων μαθητριών βιολιού του καθηγητή Γιάννη Κορμπέτη προστέθηκαν στο «βιογραφικό» του κορυφαίου μουσικού εκπαιδευτικού ιδρύματος του δήμου Καβάλας

Αλλεπάλληλες είναι οι διακρίσεις των αριστούχων μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας! Σε αυτές που ανακοινώθηκαν ήδη στις αρχές Μαρτίου (διαβάστε σχετικά εδώ), έρχονται να προστεθούν δύο ακόμη βραβεία αριστούχων μαθητριών βιολιού του καθηγητή Γιάννη Κορμπέτη, δίνοντας μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια στην οικογένεια του ΔΩΚ.

Συγκεκριμένα, η Αναστασία Νεοχωρλή (Β΄ Κατηγορία έως 14 ετών) και η Αγγελική Γκανά (Γ΄ Κατηγορία έως 18 ετών) απέσπασαν καθεμιά 1ο Βραβείο στον 7ο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμό «Μαρίας Χαιρογιώργου-Σιγάρα», ο οποίος διεξήχθη το διήμερο 30-31 Μαρτίου 2018 στην Αθήνα. Ο Διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Διεθνές Μουσικό Σωματείο Gina Bachauer σε συνεργασία με τον δήμο Καλλιθέας, με στόχο την υποστήριξη νέων προικισμένων Ελλήνων μουσικών έως 26 ετών.

Η διοίκηση του ΔΩΚ δίνει θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές, στους γονείς και στον καθηγητή των μαθητών, για την άριστη εκπροσώπηση του κορυφαίου μουσικού εκπαιδευτικού ιδρύματος του δήμου Καβάλας και εύχεται σε όλους ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, με την ελπίδα η πορεία και η πρόοδό τους να προσφέρουν ισχυρό κίνητρο στην οικογένεια του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας και όχι μόνον.