Σε Αθήνα και Ναύπλιο ο Μιχάλης Πρεπόνης «ταξιδεύει» την ποίηση του Νίκου Καρούζου

Στη γενέτειρα του μεγάλου Έλληνα ποιητή «κλείνει» ο κύκλος των παρουσιάσεων του δίσκου «Η νύχτα με συμφέρει» με ένα «πέρασμα» από την πρωτεύουσα

Το βράδυ της Παρασκευής και… 13 Απριλίου 2018, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα η δισκογραφική δουλειά του Μιχάλη Πρεπόνη που περιλαμβάνει τραγούδια του Καβαλιώτη πολυοργανίστα και συνθέτη επάνω στην ποίηση του Νίκου Καρούζου, στον ιστορικό συναυλιακό χώρο του Athenaeum, το γνωστό «κελάρι» που βρίσκεται στο Θησείο.

Ο Μιχάλης Πρεπόνης, μαζί με το ακουστικό κουαρτέτο του (Απόστολος Πρεπόνης και Θάνος Αναγνωστόπουλος στα βιολιά και Γιώργος Σμυρνής στο κοντραμπάσο) θα παρουσιάσει τα τραγούδια του CD «Η νύχτα με συμφέρει» αλλά και καινούρια, αδισκογράφητα μέχρι στιγμής, πάντα σε ποίηση Καρούζου.

Μια μέρα μετά, ο πρώτος «κύκλος» των παρουσιάσεων που ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο από το λιμάνι της Καβάλας και «πέρασε» από το θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, την Αστική Φάρμα του Τσαλαπετεινού, το Jazz Bar Duende της Θεσσαλονίκης, θα «κλείσει» στο Ναύπλιο, τη γενέτειρα πόλη του Νίκου Καρούζου. Εκεί, ο Μιχάλης Πρεπόνης και η παρέα του θα εμφανιστούν στο εμβληματικό «Φουγάρο», το Σάββατο 14 Απριλίου 2018.

Πληροφορίες για το κελάρι εδώ και για το φουγάρο εδώ.