Ο Διονύσης Σαββόπουλος ξανάγινε… μαθητής και «βούλιαξε» την πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα [φωτογραφίες]

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός, με τη «συμπαράσταση» του Μουσικού Σχολείου Καβάλας και του ΔΩΚ, ξαναθύμισε σε κάθε... ηλικία τη διαχρονικότητά του, κάνοντας τη διάθεση στη Λευκή Νύχτα ακόμα πιο... Λευκή

Τί κι αν του «έκοψαν» τη «Συννεφούλα» από τη διδακτέα ύλη του μαθήματος των Θρησκευτικών για την Α’ Λυκείου; Ο αγαπητός σε κάθε ηλικία Νιόνιος -κατά κόσμον Διονύσης Σαββόπουλος- έδωσε μια μοναδική… απάντηση από την κατάμεστη πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα το βράδυ της Παρασκευής 4 Μαΐου 2018, στο πλαίσιο της Λευκής Νύχτας (δείτε φωτογραφίες από τη διοργάνωση εδώ).
Ο γνωστός τραγουδοποιός ξανάγινε… μαθητής, χάρη στο Μουσικό Σχολείο Καβάλας, το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας και το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας, σε συνεργασία με τον δήμο Καβάλας, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, το Επιμελητήριο Καβάλας και τον Εμπορικό Σύλλογο.

Γνωστές συνθέσεις και αγαπημένα τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου, ερμηνεύτηκαν από τους μαθητές, μαζί με τον ίδιο το συνθέτη, σε μια συναυλία που σπάνια «βλέπει» η Καβάλα και μάλιστα δωρεάν.

Το στιγμιότυπο της βραδιάς; Τα εκατοντάδες μικρά παιδιά τα οποία σιγοτραγουδούσαν μαζί με τους γονείς τους γνωστές συνθέσεις του Διονύση Σαββόπουλου, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά τη διαχρονικότητα του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία