ΔΩΚ: Ξεχωριστές… νότες στη Λευκή Νύχτα και στην Αθήνα [φωτογραφίες]

Η Ορχήστρα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας και η Φιλαρμονική ανέλαβαν ξεχωριστούς ρόλους και εντυπωσίασαν εξίσου το... ετερόκλητο κοινό τους

Το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας ανέκαθεν δεν έμενε κλεισμένο στους 4 τοίχους μιας αίθουσας. Τουναντίον… Ήταν πάντα εξωστρεφές και ενταγμένο στην πράξη στην κοινωνία της Καβάλας.

Άλλη μια απόδειξη της παραπάνω διαπίστωσης ήταν η παρουσία της Ορχήστρας Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του ΔΩΚ στη Λευκή Νύχτα (διαβάστε το ρεπορτάζ και δείτε φωτογραφίες από τη διοργάνωση εδώ), δίνοντας μια ξεχωριστή λάμψη στη μεγάλη γιορτή της αγοράς.

Παράλληλα, με αφορμή την παρουσία της στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών Ορχηστρών (διαβάστε σχετικά εδώ), η Φιλαρμονικής του δήμου Καβάλας προσέδωσε μια άλλη… νότα στη φετινή εντυπωσιακή συμμετοχή της Καβάλας και της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ στην τουριστική έκθεση της Αθήνας Greek Travel Show 2018.

Η παρουσία της Φιλαρμονικής στην Έκθεση ήρθε μετά από πρόσκληση της προέδρου της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Αναστασίας Ιωσηφίδου προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας Θεόδωρο Τζατζάρη, ενώ η Φιλαρμονική παιάνισε και το «Μακεδονία Ξακουστή» κάτω από επευφημίες των παρευρισκομένων.