Ένας από τους μεγαλύτερους DJ’s στον κόσμο έρχεται στη Θάσο!

Το νησί μπαίνει στον... κόσμο του μουσικού τουρισμού: Η Island Groove διοργανώνει ένα 4ήμερο Φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής Ευρωπαϊκών προτύπων, λίγα χιλιόμετρα από τον Λιμένα, με καλεσμένους μερικούς από τους γνωστότερους DJ's διεθνώς

Φέτος ο Νομός Καβάλας πάει για… ρεκόρ μουσικών Φεστιβάλ και μάλιστα για όλα τα γούστα. Η Θάσος, όμως, το πήγε ένα βήμα παραπέρα, με τη «συνδρομή» ενός τουρκικού τουριστικού πρακτορείου το οποίο διοργανώνει ένα 4ήμερο Φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, με καλεσμένα μερικά από τα γνωστότερα ονόματα του συγκεκριμένου μουσικού είδους.

Μεταξύ των DJ’s που θα παίξουν στα decks θα είναι και ο David Mayer, ένα από τα γνωστότερα και μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο, εισάγοντας, παράλληλα, για πρώτη φορά τη Θάσο στον κόσμο του μουσικού τουρισμού.

Δείτε κι ακούστε τον David Mayer στην κονσόλα σε ανοιχτό Φεστιβάλ στο Βερολίνο

Το Φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο La Scala, λίγα χιλιόμετρα από τον Λιμένα, από την Πέμπτη 14 μέχρι και την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018, με τους DJ’s να παίζουν από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ. Μάλιστα, οι διοργανωτές οι οποίοι «συστήνονται» ως Island Groove, καλούν τον κόσμο να συνδυάσει την όμορφη φύση της Θάσου με την ηλεκτρονική μουσική, βιώνοντας μια αξέχαστη εμπειρία.

Δείτε το event στο facebook εδώ και τη σελίδα του πρακτορείου που το διοργανώνει εδώ.