Η Έλενα Αντωνίου ταξιδεύει «πέρα από τις σκιές» και φτάνει μέχρι… την Καβάλα

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας έρχεται στην πόλη με το νέο της βιβλίο, καλεσμένη του βιβλιοπωλείου Μερτζιανίδη

ΗΈλενα Αντωνίου ταξιδεύει με το βιβλίο “Πέρα από τις Σκιές” στην Ελλάδα. Μετά τη Θεσσαλονίκη και την Ξάνθη, η συγγραφέας επισκέπτεται για πρώτη φορά την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 την Καβάλα, όπου θα έχει συνάντηση γνωριμίας με τους αναγνώστες στο βιβλιοπωλείο ΜΕΡΤΖΙΑΝΙΔΗΣ (Ίωνος Δραγούμη 13), στις 19:00.

Το “Καθώς Έπεφτε η Νύχτα” ήταν το πρώτο μυθιστόρημα της Έλενας Αντωνίου που κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Silk τον προηγούμενο Οκτώβριο. Η ιστορία της Βαλέριας και του Αλεξέι έγινε bestseller και παρέσυρε το αναγνωστικό κοινό σ’ ένα αξέχαστο ταξίδι στην Αγία Πετρούπολη.

Τώρα, η Έλενα επιστρέφει με μια ιστορία αγάπης και πάθους που θα σας μεταφέρει από τη Ρώμη μέχρι το θεσσαλικό κάμπο. Στο “Πέρα από τις Σκιές” μια νεαρή Ελληνίδα φωτογράφος μόδας και ο μοναδικός εγγονός και κληρονόμος ενός Ιταλού μεγιστάνα θα βρεθούν αντιμέτωποι. Η σύγκρουση θα είναι σφοδρή και αυτή θα είναι μόνο η αρχή. Οι δολοπλοκίες υφαίνουν τον ιστό τους και το παρελθόν αποκαλύπτεται.

Η συγγραφέας

Η Έλενα Αντωνίου είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Γεννήθηκε στη Λάρισα, μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και ζει, ενώ κατάγεται από τη Μήλο. Σπούδασε κλασική φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Λατρεύει τις ερωτικές ιστορίες, ενώ γράφει και η ίδια από την εφηβική ηλικία. Αγαπά τα ταξίδια, τα βιβλία, τις ρομαντικές κομεντί και την κάντρι μουσική. Εργάζεται σε ημερήσιες εφημερίδες ως διορθώτρια/επιμελήτρια κειμένων αλλά και σε διαδικτυακά μέσα ως news editor. Το πρώτο της βιβλίο ήταν τα “Δάκρυα του Πάθους”, ενώ το “Καθώς Έπεφτε η Νύχτα” είναι το πρώτο της μυθιστόρημα που κυκλοφορεί στη σειρά SILK.