Ωδείο «Νεάπολις»: Το μοντέρνο τραγούδι έφυγε, το παραδοσιακό έρχεται [φωτογραφίες]

Διέπρεψε η τάξη της Ελένης Γαλανοπούλου στον χώρο του καφέ Franco’s, ενώ σειρά παίρνει το λαϊκό παραδοσιακό σχήμα του Ωδείου με τη συναυλία «Από τη Μικρασία στο Αιγαίο» στην παραλία της Καβάλας

Την Κυριακή 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια μαθητική συναυλία μοντέρνου τραγουδιού της τάξης Ελένης Γαλανοπούλου στον χώρο του καφέ Franco’s.

Συμμετείχαν οι μαθητές: Ναταλία Βίλγκρε λα Μαδρίδ, Ελένη Παπακώστα, Eliot Messaris Dewsbury, Ραφαέλα Γαλανοπούλου, Αγάπη Αντωνιάδου, Χριστίνα Καλαντζοπούλου, Μαρίνα Λυμπέρη-Συνοδινού, Γεωργία Πέτσου, Εύη Μέλλιου Σωτηρίου, Δέσποινα Διαματάρη, Νέλυ Βέργου, Ελισσάβετ Παπαθανασίου, Rowan Messaris Dewsbury, Γιούλη Γιακωβίδου, Ειρήνη Ταστσόγλου, Δήμητρα Γράμμου, Μαριέλλα Αλχαζίδου, Ειρήνη Παπαοικονόμου, Κώστας Ζέκος, Αφροδίτη Χαλκίδου, Αργυρούλα Γκινή, Στέλλα Παντούδη, Μυρτώ Φουρουντζόγλου, Μάριος Νιφόρος και Μελίνα Στεφανίδου.

Το σύνολο ενθουσίασε το κοινό, τραγουδώντας γνωστές μελωδίες κυρίως από το ρεπερτόριο της Rockschool, μετατρέποντας τη συναυλία σε μία πρόβα generale για τις επικείμενες εξετάσεις στις 23, 25 και 26 Ιουνίου 2018.

Η διεύθυνση του Ωδείου «Νεάπολις» ευχαριστεί θερμά τον κόσμο, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τη μουσική γιορτή.

Η ώρα της… Παράδοσης

Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 στις 21:15 στην παραλία της Καβάλας το Ωδείο «Νεάπολις» βραβεύει για άλλη μια φορά υπό την αιγίδα του δήμου Καβάλας τους μαθητές οι οποίοι διέπρεψαν σε Πανελλήνιους και Διεθνείς Διαγωνισμούς, με μια συναυλία με άρωμα Ανατολής!

Η συναυλία έχει τίτλο «Από τη Μικρασία στο Αιγαίο» και είναι ενταγμένη στο πλαίσιο των Ελευθερίων της Καβάλας. Το λαϊκό παραδοσιακό σχήμα του Ωδείου «Νεάπολις» υπόσχεται να ταξιδέψει το κοινό με γνωστά παραδοσιακά τραγούδια από διάφορους τόπους της Ελλάδας μέχρι τον Τσιτσάνη και τον Βαμβακάρη. Συμμετέχει στο χορευτικό μέρος ο Σύλλογος Μικρασιατών Καβάλας «Μνήμη Μικράς Ασίας».