Τζαζ και ποίηση δίπλα στη θάλασσα: Ο Μιχάλης Πρεπόνης «κατεβαίνει» στο Λιμάνι της Καβάλας

Ο Καβαλιώτης πολυοργανίστας και συνθέτης θα παρουσιάσει με το κουαρτέτο του τραγούδια σε ποίηση Νίκου Καρούζου στο Aparto Bistro-Café

Μια «αναπάντεχη» μουσική βραδιά ετοιμάζεται για το βράδυ της Πέμπτης 5 Ιουλίου 2018 στο Λιμάνι της Καβάλας. Στην προνομιακή «βεράντα» του Aparto Bistro-Café στην παραλιακή, με «πλάτη» το Λιμάνι της Καβάλας, ο Μιχάλης Πρεπόνης και το κουαρτέτο του θα παρουσιάσουν μια συναυλία με «τζαζ και ποίηση δίπλα στη θάλασσα».

Με «όχημα» την ποίηση του Νίκου Καρούζου και «συνοδοιπόρους» τους μουσικούς Απόστολο Πρεπόνη (βιολί), Θάνο Αναγνωστόπουλο (βιόλα), Γιώργο Σμυρνή (κοντραμπάσο) και Γιάννη Τσίγκα (ηλεκτρική κιθάρα), ο πολυοργανίστας Μιχάλης Πρεπόνης (πιάνο, σαξόφωνο, τραγούδι) θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με βάση την πρώτη του δισκογραφική δουλειά «Η νύχτα με συμφέρει» (διαβάστε περισσότερα εδώ) καθώς και νέα, αδισκογράφητα μέχρι στιγμής τραγούδια.

Βασικό στοιχείο της βραδιάς αναμένεται, όπως πάντα, να είναι και ο αυτοσχεδιασμός, με τους μουσικούς επί σκηνής να επιδίδονται σε δημιουργικούς «διαλόγους» επί των τραγουδιών,  «απλώνοντάς» τα σε διάρκεια αλλά και συναισθήματα.

Info

Μιχάλης Πρεπόνης & His Quartet
Jazz & Poetry LIVE by the sea…
Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018
Ώρα έναρξης: 21:30
Τηλ. για κρατήσεις: 2510211910